Ingezonden persbericht


Persbericht 14 oktober 2009

Radio 5 Nostalgia presenteert Anita Meyer in concert

Kaartverkoop voor exclusief optreden van start

Radio 5 Nostalgia presenteert een exclusief optreden van Anita Meyer samen met het Metropole Orkest. Op 13 november staan zij samen op de bühne in Studio 22 in Hilversum voor een uniek en wervelend concert met als thema 'Tears Go By'. Anita Meyer verzamelde haar dierbaarste liedjes, maar zingt ook haar grote hits zoals 'Why tell me why' en 'They don't play our lovesong anymore'.

Anita Meyer zingt een selectie melodieuze evergreens uit de jaren '50, '60 en '70, zoals 'Both Sides Now' van Joni Mitchell, 'Time In A Bottle' van Jim Croce en 'You Light Up My Life' van Debby Boone.

De kaartverkoop voor het Radio 5 Nostalgia concert met Anita Meyer is inmiddels van start gegaan via www.radio5nostalgia.nl.

Radio 5 Nostalgia maakt opnames van het optreden. Omroep Max zendt het optreden uit op televisie. Informatie over uitzendtijden is binnenkort te vinden op de website van Radio 5 Nostalgia.

Radio 5 Nostalgia

Radio 5 Nostalgia is het sfeervolle publieke radiostation met vooral evergreens uit de jaren 50, 60 en 70 in combinatie met informatie en service. Radio 5 Nostalgia is voor alle luisteraars vanaf 55 jaar. Radio 5 Nostalgia zendt elke werkdag tussen 06.00 en 19.00 uur de programma's Wekker Wakker! (MAX), Toppers van Toen (Avro), Café Kooijmans (KRO), Plein 5 (NCRV), Familie Nederland (RVU) en Open Huis (EO) uit met bekende radiopersoonlijkheden zoals Jan Steeman, Henk Mouwe en Rocky Tuhuteru.

Radio 5 is te beluisteren via de kabel en via de ether op 747 AM (747 kHZ op de middengolf). In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 AM.

De muziek van Radio 5 Nostalgia is 24 uur per dag te beluisteren via het webkanaal Max Nostalgia op www.radio5nostalgia.nl.

Voor meer informatie: www.radio5.nl