Ingezonden persbericht


Persbericht

SPSound: Friday Selection
Wekelijks muziekprogramma waarin een serie locale en international kunstenaars optreden. Van avontuurlijke knieband tot elektronische glitch hop acts. Onze missie is om jou te betrekken bij uitdagende en speelse concepten, uitzonderlijke liveoptredens en vermaak van het hoogste niveau.

Featuring FCKN'BSTRDS
DJ Marcelle (Another Nice Mess)
Vrijdag 13 November 2009, Aanvang 22:00 uur
Zaal: Chapel
Toegang: ¤ 5.00
Reserveren via: media@smartprojectspace.net Locatie: SMART Project Space, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam

SPSound heeft een helse lineup voor een ieder die durft te komen op Vrijdag de dertiende. Een gegarandeerd beestachtige nacht!

FCKN'BSTRDS
FCKN'BSTRDS is een groep onaangepasten, verkleed als kleurrijke poppen, uit de marge van de Nederlandse muziekscene: obscure thuiskopieerders, stinkende podiumratten, foute mutaties, luizige kunstenaars, borderliners met een neiging tot chaos en lawaai. Dit is nihilistische basispunk, een klap in het gezicht van de professional en de perfectionist. Een feest van fouten, afwijkingen en fouten waarop onze wereld gebouwd is.

DJ Marcelle
DJ Marcelle (Another Nice Mess) draait een combinatie van: Electronica, Techno, Dubstep, Minimal, Drum & Bass, Riot Grrls, Ragga, Grime, Leftfield Hip Hop, Clickhouse, Breakcore, Dub en nog veel meer.



Ingezonden persbericht