Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Actief najaar op Aruba
Beach Tennis, Heineken Regatta en Dart18 Wereldkampioenschap

Reeuwijk, 2 november 2009 - Vakantiegangers kunnen het zonnige eiland Aruba op een sportieve manier meemaken dit najaar. Van 13 tot 15 november is het International Beach Tennis Event en van 20 tot en met 28 november wordt de 19e editie van Aruba Heineken Catamaran Regatta georganiseerd en vindt ook het International Dart18 Wereldkampioenschap plaats.

Beach Tennis Toernooi
Dit toernooi is even andere koek voor tennisspelers: de sport wordt beoefend op het witte poederstrand. Alle regels zijn hetzelfde: echter zonder de bal te laten stuiteren! Het toernooi wordt van 13 tot 15 november georganiseerd. Beach Tennis kan gespeeld worden in competitievorm of voor je plezier. Geschikt voor alle leeftijden. Naar verwachting zullen er 350 internationale deelnemers zijn. Voor meer informatie ga naar: www.arubabeachtennis.com/internationalevent.html

Heineken Regatta en Dart18 Wereldkampioenschappen
Na 18 jaar Heineken Regatta worden dit jaar de Dart18 Wereldkampioenschappen tegelijkertijd georganiseerd: van 20 tot 28 november. Net zoals voorgaande jaren wordt het evenement op Palm Beach georganiseerd, bij het Holiday Inn hotel. Op de wal van One Happy Island Aruba wordt het een groot feest en vinden alle activiteiten zoals lunches, happy hours en diners gezamenlijk plaats. Aruba heeft uitstekende zeilcondities, 32 graden en een contante passaatwind. Voor veel wedstrijdteams is Aruba een ideale trainingsomgeving. Voor de meer recreatieve deelnemers is het een goede omgeving om ervaring op te doen, kennis uit te wisselen met ervaren toppers en volop te genieten van zon, wind, lekker eten en 's avonds veel gezelligheid.

www.arubaregatta.com en www.dartworlds2009.com

Over Aruba
Aruba, ook wel One Happy Island, is een van de benedenwindse eilanden in het Caribisch Gebied met een onafhankelijke status in het Koninkrijk. Deze zonnige vakantiebestemming is bekend om haar parelwitte stranden en azuurblauwe zee, maar heeft meer te bieden dan zonnig vermaak. Het is een ideale locatie voor sporten zoals golfen, duiken, wind- en kitesurfen. Bovendien investeert Aruba in schone stranden en accommodaties die op een bewuste manier omgaan met de natuur.

Voor meer informatie over Aruba als vakantiebestemming kijk op: www.aruba.com

###
Noot voor de redactie (