Ingezonden persbericht


Persbericht

XML Holland Award 2009 voor Eluxis

Wognum, 13 november 2009 - De XML User Group Holland heeft op 12 november 2009 in de Kuip In Rotterdam tijdens haar jaarlijkse congres de XML Holland Award 2009 aan Eluxis uitgereikt. Eluxis ontvangt de award voor het Productiesysteem voor Informatie voor Luchtverkeersleiding Nederland.

Eluxis heeft een content management oplossing gebaseerd op XML geïmplementeerd bij Luchtverkeersleiding Nederland. Daarbij zijn ogenschijnlijk tegenstrijdige doelen gerealiseerd als het verkorten van de doorlooptijd van publiceren met 15%, tegelijk met het beter borgen van de kwaliteit. Met deze oplossing worden zowel digitale als papieren publicaties (waaronder een losbladige) gerealiseerd, zijn revisies goed te volgen in de stroom en kunnen gebruikers via alle kanalen steeds over de juiste informatie beschikken.

Bij de realisatie van deze oplossing heeft Eluxis gebruik gemaakt van open standaarden en -componenten. Bij de implementatie heeft de klant gewoon ongestoord verder kunnen werken. Met deze min of meer klassieke content management oplossing heeft Eluxis aangetoond dat publiceren op basis van XML uiteraard technisch efficiënt is, maar ook de tijdkritische en kwalitatief hoogstaande processen van luchtverkeersleiding Nederland effectief ondersteunt.

Over Eluxis
Eluxis helpt opdrachtgevers hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door een betere inzet van kennis. Opdrachtgevers van Eluxis zijn gerenommeerde, vaak internationaal opererende bedrijven met een kennisintensief product of productieproces.

Over de SGML/XML User Group
De XML User Group is een vereniging met ruim 300 leden, die zich tot doel stelt voorhoede kennis over de toepassing van XML uit te wisselen, ondermeer door het houden van een jaarlijks congres. Voor meer informatie: www.xmlholland.nl




Ingezonden persbericht