PinPin.nl: 8 tekens verwijderd van nieuwe Blackberry-vrienden


Vind nieuwe Blackberry vrienden

AMSTERDAM, 20091112 -- President Obama, Justin Timberlake en natuurlijk Hollywood's paradepaardje Paris Hilton hebben er allemaal één. Een Blackberry. Deze smartphones gaan ook ten tijde van crisis als warme broodjes over de toonbank. Dat blijkt nu RIM, de maker van Blackberry, Apple van haar tweede plaats op de wereldwijde smartphonemarkt heeft verstoten. Deze Blackberry trend lijkt nu ook Nederland te hebben bereikt.

De van origine op de zakenmarkt gerichte smartphones zijn op het moment vooral erg populair bij de jeugd die met de toestellen kosteloos met elkaar kunnen PINGEN (chatten). Maar hiervoor heb je wel elkaars PIN nummer nodig. Een 8 teken tellende code die misschien het beste wel te vergelijken is met een telefoonnummer.

PinPin.nl speelt handig in op deze trend door te fungeren als hét PIN telefoonboek. De website maakt het mogelijk niet alleen op naam, maar ook op geslacht, leeftijd, woonplaats en zelfs relatiestatus te zoeken.

Dus wie een fervent Blackberry gebruiker is, en opzoek naar leuke nieuwe contacten, moet snel eens een kijkje gaan nemen op PinPin.nl.

PinPin.nl