Lancering online wellnessmagazine uitermate succesvol


Prominenten verbinden zich met Wellness.nl

AMSTERDAM, 20091113 -- De lancering van het online wellnessmagazine Wellness.nl (www.wellness.nl) is uitermate succesvol verlopen. Het aantal bezoekers heeft de verwachtingen ver overtroffen - de momenteel groeiende interesse in wellness lijkt niet meer te stuiten!

Veel prominenten op het vakgebied van wellness hebben zich inmiddels enthousiast verbonden met Wellness.nl. Naast een specialistenpanel (bestaande uit dermatoloog Loek Habbema, plastisch chirurg Farid Kazem, cosmetisch tandarts Gerard Tjon A Joe en fysiotherapeut Henk van der Pijl), behoren ook sterrenvisagist Tom Sebastian, fitnessgoeroe Oswin Beingsick (bekend van De Telegraaf) en RTL4-kok Mathijs Vrieze tot de veel gelezen en geconsulteerde deskundigen van Wellness.nl.

De vaste rubriek `Beautybekentenissen', waarin onder anderen Micky Hoogendijk en Daniëlle Oerlemans al openhartig vertelden over hun lichamelijke plussen én minnen, is in veel landelijke media (waaronder De Telegraaf, Nu.nl en RTL Boulevard) intussen al veelvuldig onderwerp van gesprek geweest, hetgeen leidde tot een extra hoeveelheid bezoekers op Wellness.nl, dat duidelijk in deze nieuwsbehoefte voorziet.

Wellness.nl is een veelomvattend online magazine. Nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wellness worden op de voet gevolgd en becommentarieerd door de professionele redactie, en er is ruime aandacht voor de spa- en healthcenters in ons land (en ver daarbuiten), massages, yoga, boeken en dvd's en preventieve wellness. Via speciale winacties maken bezoekers kans op waardevolle prijzen, zoals gratis entreekaarten voor de Top 5 wellnesscenters in Nederland en zelfs een Prescan Total Body Scan (ter waarde van ¤ 1.400), nog gedurende de hele maand november.

Oprichter en uitgever van Wellness.nl is Floris Wyers, al jarenlang ondernemer in de wellnessbranche. "Ik voel mij nu soms een spin in het wellnessweb, want ik krijg van alle kanten reacties op onze site. De meeste gelukkig positief, maar ik sta ook open voor opbouwende kritiek. Wellness.nl is er voor iedereen en alle adviezen om er nog meer een breed toegankelijke website van te maken, zijn van harte welkom!" Floris belooft nog meer boeiende uitbreidingen van de website. "In de doorgroeiende miljardenindustrie die wellness is, vormt Wellness.nl een oase van op belangrijkheid geselecteerd nieuws, achtergrondinformatie en tips, en een gezonde dosis vermaak!"

Wellness.nl