Telefoniste Finntax wint provincietitel Telefoniste van het jaar 2009


José van Avendonk, telefoniste/receptioniste bij Finntax Communicatie & Innovatie in Raamsdonksveer, is de Provinciewinnares van Noord-Brabant in de voorronde van de verkiezing Telefoniste van het jaar 2009

RAAMSDONKSVEER, 20091113 -- De verkiezing Telefoniste van het jaar geeft erkenning aan het vak en benadrukt het belang van de telefoniste/receptioniste. Zij is immers hét visitekaartje van de organisatie en speelt een essentiële rol in klantcontact. Finntax is dan ook erg trots om als communicatiebedrijf de telefoniste van het jaar in dienst te hebben. Finntax benadrukt altijd hoe belangrijk het is om optimaal bereikbaar te zijn en een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn die ook nog duidelijk en klantgericht is, is daarbij onmisbaar.

De verkiezing telefoniste van het jaar is een initiatief van SPARQ, specialist in klantcontact. In 2009 organiseert SPARQ de 7e editie van deze verkiezing. De genomineerden werden beoordeeld op onder meer bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en persoonlijkheid.

Over Finntax Communicatie & Innovatie

Finntax staat voor een innovatieve integrale aanpak van vaste en mobiele spraak (lees:telefonie) en data communicatie (lees; netwerken, internet, e-mail). Doordat wij met onze organisatie alle disciplines op spraak en datacommunicatie gebied afdekken zijn wij als geen ander in staat om voor de klant het meest optimale rendement te behalen.

Het gaat de klant erom goed bereikbaar te zijn op alle mogelijke manieren van vandaag, zodat hun organisatie zo efficiënt mogelijk kan opereren. En dat natuurlijk tegen de laagst mogelijke (operationele) kosten. Onze oplossingen worden op maat voor de klant ontwikkeld met deze drie pijlers van onze filosofie:

* Bereikbaarheid vergroten.
* Efficiency verbeteren.
* Laagst mogelijke operationele kosten.

Hierdoor is Finntax de juiste organisatie én aanspreekpunt voor iedere onderneming als het gaat om communicatie in de breedste zin van het woord.

Finntax Communicatie & Innovatie