Mojo Concerts

Eindelijk: de broertjes komen naar Nederland

Al maanden gonsde het van de geruchten, maar nu gaat het echt gebeuren. De Jonas Brothers komen terug naar Nederland! De pop-rock sensatie geeft voor het eerst een eigen concert in ons land, na vorig jaar het voorprogramma van Avril Lavigne te hebben verzorgd. En die eerste kennismaking was zo'n succes dat de broertjes in één klap een Ahoy mogen gaan vullen. Nog meer goed nieuws: het concert heeft spectaculaire 'in the round' setting, waardoor je nog dichter bij de band staat!

In een korte tijd is de band uit New Jersey uitgegroeid tot een van de grootste en populairste acts in de VS en Europa. Met meerdere Teen Choice Awards, een lading gouden en platina albums en een cover van het muziekblad Rolling Stone Magazine op zak kan je gewoonweg niet meer om de Jonas Brothers heen. De zelfgeschreven aanstekelijke high energy pop punk van de broers verovert menig meisjeshart. Die van jou ook? Dan heb je 14 november gegarandeerd een schorre stem.

Vrijdag 13 november 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤38 en ¤41 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor Jonas Brothers start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45 cpm).

Let op: Presale voor Live Nation members a.s. vrijdag van 11.00 tot zaterdag 10.00 uur! Word lid van Live Nation. Gavin DeGraw in Paradiso

Maandag 1 en dinsdag 2 juni bestijgt Gavin DeGraw het podium van Paradiso in Amsterdam. De Amerikaanse singer-songwriter Gavin DeGraw begon met zingen en piano spelen toen hij pas 8 jaar oud was. In zijn tienerjaren speelde hij samen met zijn broer in verschillende coverbandjes. Na een opleiding aan de Berklee School of Music werpt DeGraw zich op een serieuze muzikale carrière. Zijn debuutalbum 'Chariot' komt uit in 2003 en slaat in als een bom. Van de plaat, die vol staat met indrukwekkende popballades, worden er meer dan een miljoen verkocht. De single I Don't Want to Be wordt een enorme hit.

Voor zijn tweede album koos DeGraw niet voor een herhaling van de succesformule, maar zette met veel rockinvloeden een wat ruigere koers in. Nu is er het derde album 'Free'. Een echt 'back to basics' album waar Gavin de songs het werk laat doen. "My intention on 'Free' was to stay out of the way of the songs. We kept the production very minimal in order to get everything that lies between me and the audience out of the way. By removing all the bells and whistles, you really make room for some one to pay attention to songwriting.", zegt DeGraw over het album, dat vanaf eind maart 2009 te verkrijgen is.

Kaartverkoop is inmiddels gestart via Ticketservice. Kaarten zijn ¤ 34,- (exclusief lidmaatschap)