Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 27 oktober 2009
REVOLT PRESENTS THE PROXY

Na de dr. Lektroluv brengt Révolt je ditmaal THE PROXY!!! Uit de as van de voormalige Sovjet Republiek komt The Proxy gerezen om de wereld een stuk zwarter in te kleuren. Het is tijd voor dreigende elektrorave met titels als Destroy, Dance In The Dark en The Raven.

The Proxy is een Moskoviet die twee jaar geleden wordt ontdekt door BoysNoize en Tiga, die hem vervolgens laat tekenen voor zijn Turbo label. De rest is geschiedenis: het demonische geluid is 'here to stay'. Je kunt het omschrijven als een mix van techno en electro. En dat schijnt goed te vallen: het Turbo-label is op dit moment het meest interessant in de electro-wereld.

Met de liveset van The Proxy wil Révolt in WATT op 13 november het record sitdown verbreken! Verwacht een hoog TURBO gehalte met naast alle Révolt Heroes ook Apes and Band & Motor Live. Deze jongens uit New York en Parijs combineren industriële rave invloeden, electrorock en een hoop transpiratie. Verder breken we de tent af met verschillende nieuwkomers uit Arnhem, Utrecht en Amsterdam.

Line-up: PROXY live, MOTOR live, POLSKI live, APE AND BAND live, NAALD EN DRAAD, DJEFF EN DJUICE, SCHANDPAAL KARTEL, TRITON, FRANKIE EN NINO, L'AZIZZI.

VR. 13.11 Révolt presents The Proxy @ WATT ROTTERDAM (GROTE ZAAL) Deuren open 23:00u
Tickets vvk a E 10,00 (excl. servicekosten) zijn via website, alle 400 Primera winkels in Nederland, en Velvet Music en Plato in Rotterdam verkrijgbaar. Tickets deur a E 12,50 (excl. servicekosten)


* Einde persbericht ***
>> Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht