Ingezonden persbericht


persbericht

Amsterdam, 11 november 2009

Lijsttrekker Martien Kuitenbrouwer opent campagnekantoor PvdA West

De afdeling PvdA Amsterdam West is verheugd u van harte uit te nodigen voor de feestelijke opening van ons splinternieuwe campagnekantoor aan de Jan Evertsenstraat 99. De opening is aanstaande vrijdag 13 november om 20.00 uur. De openingshandeling zal worden verricht door Martien Kuitenbrouwer, onze eveneens splinternieuwe lijsttrekker.

Het campagnekantoor, centraal gelegen in (toekomstig) stadsdeel West, zal de komende maanden als thuis- en uitvalsbasis dienen voor de campagnemedewerkers van de PvdA West, in aanloop naar de deelraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Met vereende krachten hebben zij de afgelopen weken gewerkt aan de inrichting van het voormalige winkelpand.

Het is voor het eerst in 20 jaar dat de PvdA weer een eigen campagnekantoor heeft in Amsterdam. Het belooft een spannende en intensieve campagne te worden, die de PvdA West van hieruit des te beter kan voeren, met uiteraard als doel een uitstekend verkiezingsresultaat op 3 maart 2010. Alle reden dus voor een feestelijke opening!

Na de officiële openingshandeling zal Martien Kuitenbrouwer zich voor het eerst presenteren als lijsttrekker voor de PvdA Amsterdam West, waarna alle aanwezigen nader met haar kennis kunnen maken onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.