Ingezonden persbericht


Den Haag, 11 november 2009

PERSBERICHT:

Coltrane en Headlife vrijdag 13 november op Stork On Air Is Den Haag nog steeds de rockstad van Nederland?

Aanstaande vrijdag zijn er knallende gitaarpartijen te horen op Stork On Air. Tijdens dit live-programma van Westpoponline komen twee bands uit de regio laten zien wat ze in huis hebben. Deze week zijn de rock bands Coltrane en Headlife te gast in de studio van Omroep West. Tevens zal het onderwerp aan bod gaan komen of Den Haag nog wel de rockstad is van Nederland?

Headlife heeft in het verleden al op diverse poppodia gespeeld onder de naam Turbid View. De grunge-rock zal Headlife met zeer gevarieerde nummers brengen. Na diverse shows in Nederland, een showcase op Popkomm in Duitsland op hun cv en met een eigen show op 14 november in het Paard Van Troje, zal dit een veelbelovende live performance worden.

Ook Coltrane kan niet missen deze avond. Coltrane maakte onlangs zijn debuut tijdens De Haagse PopWeek. De combinatie van melodieuze gitaarpartijen en de krachtige zanglijn zullen centraal staan. De jongens van Coltrane kennen elkaar al jaren en hebben in diverse formaties door het land getourd. Uiteraard zullen er brandende vragen gesteld worden aan de bandleden over hoe zij elkaar hebben gevonden en wat hun toekomstplannen zijn. Naast deze bands zal het laatste popnieuws uit regio West aan bod komen en wat er allemaal aan concerten en festivals plaatsvindt de komende tijd via de Popagenda. De presentatie zal deze editie in handen zijn van Jane Mooijenkind en Kim Dekker.

Het programma is te live beluisteren en te zien via de videostream tussen 20:00 uur en 22:00 uur via http://www.westonline.nl/stream/3. De uitzending is terug te luisteren via http://www.westonline.nl/programmas/storkonair.


---