Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Nu in de winkel

10 Donald Duck posters in unieke special!

Hoofddorp, 13 november 2009 - Je kamer behangen met de vrolijkste posters van Donald Duck? Dat kan nu. Want Donald Duck Weekblad heeft een special gemaakt met maar liefst 10 superposters!

Wie had ooit kunnen denken dat een eend in een matrozenpak, en niet eens een échte eend maar een getekende, wereldberoemd zou worden en dat 75 jaar zou blijven? Donald Duck is letterlijk en figuurlijk onvergetelijk!

Daarom heeft Donald Duck Weekblad een special ontwikkeld met maar liefst 10 superposters. Ze zijn mooi om in te lijsten of gewoon aan de muur te prikken, zodat je elke dag je favoriete held kunt bewonderen. Leuk voor jong en oud!

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en circa 180 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2008 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazinees Netherlands - een omzet van 515,7 miljoen euro. Inn Hoofddorp werken circa 1000 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Sanoma Uitgevers mag zich sinds juni 2009 één van de vijf beste werkgevers van Nederland noemen volgens het jaarlijkse onderzoek van Effectory en VKbanen. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines. De tijdschriften en digitale media van Sanoma Magazines informeren, inspireren en verbinden miljoenen mensen in verschillende levensfasen in 13 Europese landen. Sanoma Magazines is een Divisie van de Sanoma Group, een sterke Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Sanoma Uitgevers is ook te volgen op Twitter: twitter.com/SanomaNL.


Noot voor redacties


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht