Ingezonden persbericht


Roompot Vakanties
Kamperland, 13 november 2009

RP Care start met compleet allergievriendelijke vakantiebungalows

Per 1 november 2009 heeft RP Care in samenwerking met Serena Zuiver Vakantie een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van allergievriendelijke vakantiebungalows. Dit met het oog op de stijgende vraag naar passende accommodaties voor mensen met luchtwegaandoeningen.

Als aanbieder van vakanties met zorg, heeft RP Care eerder bungalows ontwikkeld die qua inrichting en aankleding aangepast zijn aan de specifieke wensen van vakantiegangers met Astma, COPD of andere luchtwegaandoeningen. Nu is het op vakantiepark De Katjeskelder in Oosterhout ook mogelijk om aangepast bedtextiel en een allergievriendelijke schoonmaak bij te boeken. Het is de bedoeling, na gebleken succes, deze voorzieningen in samenwerking met Serena Zuiver Vakantie ook op andere parken aan te bieden.

RP Care -onderdeel van Roompot Vakanties- biedt een breed scala aan zorgvoorzieningen op een aantal Roompot parken. Zo zijn er o.a. aangepaste bungalows voor mindervalide gasten, nierdialysefaciliteiten en kuurmogelijkheden. Door nauw samen te werken met (para)medische instellingen en doelgroepgerichte organisaties, wordt er alles aan gedaan om mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben, een zo plezierig mogelijk verblijf aan te bieden. Serena Zuiver Vakantie is een organisatie die zich bezig houdt met het in kaart brengen, duidelijk omschrijven en aanbieden van allergievriendelijke vakantieaccommodaties in Europa. Daarnaast ondersteunen en adviseren zij bedrijven die dergelijke accommodaties verhuren. Meer informatie vindt u op www.rpcare.nl/allergievriendelijk


---