Ingezonden persbericht


computerwacht

De Computerwacht "plant" haar vlag in Rotterdam!
Alphen aan den Rijn, 13 november 2009
Sinds 2 november 2009 wappert De Computerwacht vlag aan de drukste boulevard in Rotterdam. Als nieuwe sponsor van de vlaggenparade houdt De Computerwacht er een heldere motivatie op na. Naast het feit dat de filosofie achter de vlaggenparade De Computerwacht aanspreekt is het ook een symbolische actie om aan te geven dat De Computerwacht alles op alles zet om haar marktaandeel in het Rijnmond gebied verder uit te bouwen. Het symbolisch "planten" van De Computerwacht vlag is een onderdeel van het plan van aanpak, de propositie voor het MKB is uitstekend en de organisatie is klaar om verder te groeien.

De vlaggenparade
Stichting Vlaggenparade Rotterdam is in 1998 haar tocht begonnen om een Vlaggenparade van maar liefst 230 Vlaggen te realiseren. 230 Vlaggen naast elkaar op één van de drukste locaties in Rotterdam (Maasboulevard / Boompjes). De vlaggenparade is in januari 2005 voltooid, er staan nu 230 masten op de Boompjes met daarin 180 vlaggen van de nationaliteiten die in Nederland zijn vertegenwoordigd plus de bedrijfsvlaggen van sponsors. De vlaggen zijn 's avonds en 's nachts verlicht: een fantastische aanblik en uniek in de wereld.

Rijnmond
Inmiddels bestaat De Computerwacht alweer ruim 10 jaar en hebben twee fusies de revue gepasseerd. De onderneming is met een team van ruim 40 vakkundige en betrokken professionals hard aan het werk om als dé automatiseerder voor het MKB haar marktaandeel verder te vergroten. Hierbij richt de organisatie haar pijlen nadrukkelijk op het Rijnmondgebied met als kloppend hart natuurlijk Rotterdam.

Hoewel De Computerwacht landelijk opereert vanuit haar kantoor in Alphen aan den Rijn oriënteert de organisatie zich op het betrekken van een kantoor in de regio Rijnmond. Hiermee bevestigt De Computerwacht haar aanwezigheid en zit ze dichter op het vuur. Persoonlijk contact is bovendien een belangrijk element in de wijze waarop De Computerwacht haar relaties onderhoudt, een korte fysieke afstand tot de klant is dan efficiënter.

De Computerwacht biedt als Dé Automatiseerder voor het MKB professioneel advies, levering en implementatie van hard- en software, evenals beheer en hosting van de totale ICT infrastructuur. Daarnaast is De Computerwacht óók sterk in CRM/ERP oplossingen en automatisering voor het primair onderwijs. Voor beide specialisaties bestaat er een dedicated business unit.