Gemeente Alkmaar



Bouwen op uw eigen Alkmaarse kavel

Altijd al een eigen woning willen bouwen? Dan is dit uw kans, want de gemeente Alkmaar biedt al vanaf ¤ 250.000,- (excl. btw) een aantal vrije bouwkavels te koop aan in het project Nollen-Oost. De bouwkavels variëren van 551 tot 777 m2 en worden door middel van loting verkocht. De loting start op 19 november 2009 tijdens een informatie-bijeenkomst in Partycentrum Meereboer.

Het project Nollen-Oost wordt het groene hart tussen Oudorp en St. Pancras, met fraaie groen- en waterpartijen. Het project wordt aan de zuid- en oostkant begrensd door de Achterweg, aan de westzijde door de Herenweg en aan de noordzijde door de spoorlijn Alkmaar - Schagen. Wonen in de Nollen-Oost betekent gemoedelijk wonen, dorps en kindvriendelijk.

Projectwethouder Simon Binnendijk: 'De Nollen-Oost is één van de laatste uitbreidingslocaties van Alkmaar. Op deze unieke locatie, met een dorps karakter en toch dicht bij het centrum geeft de gemeente vrije bouwkavels uit voor particulier opdrachtgeverschap. Heeft u altijd al uw eigen woning willen bouwen dan is dit uw kans!'

Ontwikkelende partijen

Het project Nollen-Oost wordt in fasen gerealiseerd. De ontwikkelende partijen starten met het zuidelijk gedeelte van het bouwplan. In dit gedeelte biedt de gemeente Alkmaar een aantal bouwkavels te koop aan. Ook Bouwfonds Ontwikkeling, Hallokaties en Woonwaard ontwikkelen ruim 200 woningen in het project. Hiervan gaat, tijdens de informatiebijeenkomst op 19 november 2009, het eerste deel in de verkoop.

Kavels

De kavels variëren in grootte van 551 m' tot 777 m' en worden al vanaf ¤ 250.000, - , exclusief btw en notaris- en kadasterkosten verkocht. De kavels worden door middel van loting toegekend. Dit vindt plaats in samenwerking met notariskantoor Erkamp Van Leersum notarissen.

Informatiebijeenkomst

Meer weten over de plannen in Nollen-Oost of de verkoop van de vrije bouwkavels? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 19 november 2009 van 16.00 tot 20.00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in partycentrum Meereboer, Herenweg 81 te Oudorp. Meer informatie over het project Nollen-Oost is ook te vinden op www.alkmaar.nl/nollenoost.




Gemeente Alkmaar