Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eindhoven, 13-11-2009

Wethouder Son en Breugel opent informatiecentrum OnsBrabantNet.

Op vrijdag 13 november heeft wethouder Starmans-Gelijns om 14.00 uur het informatiecentrum van OnsBrabantNet aan de Nieuwstraat 63 in Son en Breugel geopend. De wethouder heette OnsBrabantNet van harte welkom als tweede dienstenaanbieder op het glasvezelnetwerk in Son en Breugel.

'Het is goed dat de inwoners van Son en Breugel nu een keuze hebben tussen twee aanbieders op het glasvezelnetwerk.' Aldus de wethouder die de komst van OnsBrabantNet toejuicht. Naast KPN wil nu ook OnsBrabantNet actief worden als dienstenleverancier in Son en Breugel. 'Een informatiecentrum is voor ons uitermate belangrijk om zo dicht mogelijk bij de inwoners van Son en Breugel te staan.' Volgens Bas van der Kolk, woordvoerder van OnsBrabantNet, is het van groot belang om alle inwoners van Son en Breugel zo goed mogelijk te informeren over de keuze die ze nu hebben. OnsBrabantNet organiseert daarom ook informatieavonden.

Informatieavonden
Op woensdag 11 en 18 november van 19:30 tot 22:00 in Restaurant 'De Zwaan' in Son (Markt 9). Op woensdag 25 november van 19:30 tot 22:00 in Basisschool De Stokland (Jupiterstraat 3) in Breugel. Ook kunnen de inwoners van Son en Breugel voor meer informatie terecht bij het informatiecentrum aan de Nieuwstraat 63.