Politie Twente

Persbericht Politie Twente 13 november 2009

Jan Camphuis: 053-4555588

Winkel direct na sluitingstijd overvallen

Losser

Een winkel in het centrum van Losser is vrijdagavond 13 november, direct na sluitingstijd overvallen door drie gewapende personen. Ze zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Vrijdagavond 13 november omstreeks 21.05 uur werden personeelsleden van een winkel aan de De Kosterstraat in Losser bij het sluiten van de winkel overvallen door drie personen. Deze drie, waarvan er twee een bivakmuts over hun hoofd hadden, dwongen de nog aanwezige personeelsleden onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen een andere ruimte in te gaan. Een aantal minuten later bleek dat de drie met een nog onbekend geldbedrag de winkel weer hadden verlaten.

Hoogstwaarschijnlijk hebben de overvallers de winkel weer verlaten aan de achterzijde, de zijde van de Kostersgaarden. Het is op dit moment niet bekend hoe de drie daarna zijn verder gegaan en in welke richting. Het is alleen bekend dat een van hen blond haar heeft.

De politie is op zoek naar getuigen, mensen die mogelijk voor of na de overval iets is opgevallen aan de De Kosterstraat, de Kostersgaarden of in de omgeving. Wellicht zijn er mensen die drie mannen hebben gezien die zich ophielden in de omgeving van de winkel of die gezien hebben dat de mannen na de overval bijvoorbeeld in een auto zijn gestapt. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Losser van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

---- --