Svelar Vitaal organiseert de Kansdenkdag op vrijdag de 13e


MAARSSEN, 20090906 -- Op vrijdag de 13e november 2009 organiseert Svelar Vitaal de eerste Kansdenkdag bij Meeting Plaza te Maarssen. Bestemd voor mensen die zichzelf respecteren, kansen goed inschatten en positief in het leven staan.

`Gaan voor je droom, volg je passie en denk in kansen' is het motto van Liesbeth en Ruud de Smit, bedenkers van diverse vitaliteitsprojecten, waaronder de Kansdenkdag. `Probleemdenken, angst en paniek' dragen, volgens de initiatiefnemers van de Kansdenkdag, niet bij tot een gelukkiger en vitaler leven. Geef positieve gedachten water zodat ze kunnen ontspruiten en groeien'.

De Kansdenkdag is:
*Een kans om.. inzicht te krijgen in creatieve oplossingen
*Een kans om... geïnspireerd te raken door jezelf
*Een kans om... bijzondere kansdenkers te ontmoeten
*Een kans om... unieke energie en vitaliteit te ervaren
*Een kans om... je te laten verrassen door je authenticiteit
*Een kans om... tijd voor jezelf te nemen en je nieuwe leven te creëren
*Een kans om... plezier te hebben

Het dagprogramma op deze ludieke datum is passionerend, filosoferend en inspirerend. De ochtend start met drie succesvolle ondernemers die gaan vertellen over hun praktijkervaringen met kansdenken. Na de lunch zijn er diverse creatieve- en uitdagende workshops en demonstraties, die verschillende vormen van kansdenken belichten. Ter afronding van het actieve deel zal er een plenaire workshop plaatsvinden over Gelukkige Relaties en krijgen de deelnemers tips hoe dit te realiseren. De Kansdenkdag zal worden afgesloten met een netwerkborrel.

Het uitgebreide programma is te vinden op http://www.mindz.com/events/kansdenkdag_2

Meer weten? Bel Liesbeth de Smit op 06-28061078 of Ruud de Smit op 06-26102601
Telefoon kantoor: 0180-435568

Svelar Vitaal BV





ingezonden persbericht