Heerlijk & Happening bij theaterrestaurant Descartes


LEEUWARDEN, 20091113 -- Zin in een avondje theater of toch liever lekker uit eten? Bij theaterrestaurant Descartes in Leeuwarden hoeft u niet te kiezen want zij hebben het allebei. Descartes is het theaterkindje van Eetcafé Spinoza en organiseert al jaren met veel succes diverse theaterdiners. Onvoorspelbare en spannende avonden voor kleine én grote groepen. De gezelligheid en het samen eten zijn de ingrediënten.

Descartes heeft a la carte ingespeeld op de drukte en waanzin om ons heen. We rennen en racen, altijd haast en vaak net te weinig tijd om eens te ontspannen en te genieten. Speciaal voor deze drukke mensen is er nu een "wellness theaterdiner". De gastvrouw Chin You en haar man Bert verzorgen samen een ware bewustwordingsavond in "het Rustplekje".

Ook het nieuwe moordspel "Moord in café chez Franc" is een aanrader. Met prachtige Duitse, Franse, Engelse en Amerikaanse rollen gaat u met vrienden of collega's uitzoeken wie de moordenaar is. U kunt uw eigen tekst thuislaten maar leert het gezelschap om u heen toch beter kennen.

Daarnaast is er ook een aantal succesvolle theaterdiners gepimpt zoals de "Amsterdamse Avond" en ook het meezingbuffet is en blijft een avondje plezier van formaat.

Al vanaf 8 personen tot maximaal 55 mensen zijn welkom voor het nieuwe moordspel of de theaterdiners. Samen eten en genieten maar ook gezellig bijkletsen tussen de bedrijven door.

Theaterrestaurant Descartes heeft de rode loper al uitliggen.

http://www.eetcafespinoza.nl





Ingezonden persbericht