Ingezonden persbericht

Datum: donderdag 29 oktober 2009

Ben Kwijt verkoopt fietsen op vrijdag 13 november

Op vrijdag 13 november 2009 organiseert Ben Kwijt een openbare fietsenverkoop van 9:00 uur tot 12:00 uur. De verkoop vindt plaats in de fietsenloods van Ben Kwijt aan de Weerdingerstraat 19 (hoek Flintstraat, tegenover het Univé gebouw).

Fietsenverkoop
Ben Kwijt registreert en beheert gevonden fietsen voor de gemeenten Emmen,
Coevorden en Borger - Odoorn. Wanneer de eigenaar van een gevonden fiets niet is te achterhalen én wanneer de wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden de fietsen tijdens een openbare fietsenverkoop verkocht.

In 2009 organiseerde Ben Kwijt al drie keer eerder een openbare fietsenverkoop. De laatste openbare fietsenverkoop van dit jaar vindt plaats op vrijdag 13 november. Op deze dag biedt Ben Kwijt circa 60 fietsen (diverse merken en types) aan. Iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede fiets tegen een scherpe prijs is van 9:00 uur tot 12:00 uur van harte welkom in de fietsenloods van Ben Kwijt aan de Weerdingerstraat 19.

Iets gevonden? Iets verloren? Meld het bij Ben Kwijt!
Iedereen kan bij Ben Kwijt een melding maken van een gevonden of een verloren voorwerp. Ben Kwijt is bereikbaar via de website (www.benkwijt.nl), het telefoonnummer 0900-BENKWIJT (0900 - 23 65 945), of aan de balie van het ServicePUNT op het treinstation in Emmen en Coevorden.