Gemeente Medemblik

Programma culturele avond

Op 14 november 2009 van 18.30 tot 22.30 uur vindt in MC De Muiter, Admiraliteitsweg 6a in Medemblik een culturele avond plaats. U wordt deze avond welkom geheten door een warm optreden van diverse fanfares uit Medemblik.

Cultuurprijs

Onder het genot van een kop koffie presenteert wethouder Louw Jan Zwagerman de nieuwe kunst- en cultuurnota van de gemeente Medemblik. Ook reikt hij de allereerste cultuurprijs en de speciale junior cultuurprijs van de gemeente Medemblik uit. Tussen de prijsuitreikingen door is er een spetterend optreden van de band van muziekschool de Vuurvogel en een dansgroep van voortgezet onderwijs De Dijk.

Na de prijsuitreikingen start de cultuurmarkt en cultuurpodium. De hele avond kunt u genieten van beelden uit uw eigen dorp of stad. Voor de culturele instellingen binnen de gemeente is er gelegenheid om op te treden en/of een presentatie te houden, kennis te delen en te netwerken. Deelname is gratis.

Aanmelden
Diverse instellingen hebben zich al voor de markt aangemeld en we hebben optredens van verenigingen voor het podium. Opgave is nog mogelijk tot 10 oktober 2009. U vindt de antwoordkaart op www.medemblik.nl.

Alle deelnemers ontvangen een bevestiging per brief of e-mail. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Mevrouw Annemieke Schouten

E-mail: annemieke.schouten@medemblik.nl

Telefonisch: (0229) - 54 81 44