Gemeente Baarn

Dag van de Mantelzorg in Baarn 2009
Logo Steunpunt Mantelzorg Baarn

Zaterdag 14 november a.s. is het de Dag van de Mantelzorg in Baarn, een verwen- en ontmoetingsdag voor alle Baarnse mantelzorgers. Jaarlijks wordt deze dag georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten en te verwennen met allerlei gratis activiteiten. Hieronder het programma van die dag.

Programma
10.00 uur: Opening
10.30 - 11.00 uur: Muzikaal onthaal
11.00 - 12.30 uur: Start Workshops
12.30 - 13.30 uur: Lunchpauze
13.30 - 15.00 uur: Start Workshops
15.30 uur: Afsluiting

Locatie: Activiteitencentrum Boogh, Schoolstraat 53a in Baarn.

U kunt zich voor één van de twee workshopronden opgeven. U heeft diverse mogelijkheden zoals houtbewerken, bloemschikken en sieraden maken. Wilt u verzekerd zijn van deelname dan is een vooraanmelding noodzakelijk, u kunt daarvoor bellen met nummer (035) 541 86 00. U kunt zich ook op de dag zelf aanmelden voor een workshop.

Naast de workshops zijn er diverse verwenactiviteiten zoals, stoelmassage, manicure en visagie. Tussendoor kunt u genieten van life muziek van o.a. een shantykoor. Deelnemen aan een netwerkspel is eveneens mogelijk en of uitleg en instructie krijgen bij computergebruik. Speciaal voor de jonge mantelzorgers bestaat de mogelijkheid om Nintendo Wii spelletjes te spelen.

Gratis

Alle activiteiten zijn gratis, inclusief werkmaterialen. Wilt u alleen een bezoekje brengen en een kijkje nemen? Dan bent u ook van harte welkom. U kunt 14 november gewoon langskomen en zelf bepalen hoe lang u blijft!