Gemeente Medemblik

Uitnodiging: Culturele avond

Link naar poster: Uitnodiging

Op 14 november 2009 van 18.30 tot 22.30 uur vindt in MC De Muiter, Admiraliteitsweg 6a in Medemblik een culturele avond plaats. Belangstellenden en afgevaardigden van diverse culturele instellingen worden deze avond welkom geheten door een optreden van diverse fanfares uit de gemeente.

Uitreiking cultuurprijs
Wethouder Louw Jan Zwagerman presenteert de nieuwe kunst- en cultuurnota van de gemeente Medemblik. Ook reikt hij de allereerste cultuurprijs en de speciale junior cultuurprijs van de gemeente Medemblik uit. Tussen de prijsuitreikingen door is er een spetterend optreden van balletschool Pas de Deux, de band van muziekschool de Vuurvogel en een dansgroep van voortgezet onderwijs De Dijk.

Cultuurmarkt en podium
Na de prijsuitreikingen start de cultuurmarkt en cultuurpodium. De hele avond kunt u genieten van beelden uit uw eigen dorp of stad. Voor de culturele instellingen binnen de gemeente is er gelegenheid om op te treden en/of een presentatie te houden. Bezoekers kunnen kennis delen, culturele inspiratie opdoen en netwerken.

Meer informatie
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Annemieke Schouten, e-mail: annemieke.schouten@medemblik.nl of telefonisch: (0229) - 54 81 44.