Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

So, YOU have got talent?

Talentenjacht in Winkelcentrum Keizerswaard op 14 november

Op zaterdag 14 november organiseert Winkelcentrum Keizerswaard een talentenjacht voor jongeren op het buitenpodium aan de Groeninx van Zoelenlaan. Jonge talenten op het gebied van zang, dans, muziek, rap, breakdance, poezie, etc. laten zich van hun beste kant zien.

Om 12.45 uur vindt de spectaculaire opening plaats door The Original Brassband. De presentatie is in handen van actrice Gamze Tazim, zij speelt Noa in de tv-serie Het Huis Anubis. Meteen na de talentenjacht verzorgen Giorgio Costa en Randy Telg een dansoptreden. Deze twee geweldige dansers zijn bekend van de live shows van So You Think You Can Dance 2008.

Vervolgens maakt een deskundige jury om 14.15 uur de uitslag bekend. De hoofdprijs bedraagt
250,-. De tweede en derde prijs zijn cadeaubonnen van het winkelcentrum. Elk talent dat niet in de prijzen valt, krijgt sowieso een tas met een cadeaubon t.w.v.
10,00.

Na de talentenjacht is er de hele middag nog een swingend programma met optredens van De Subtoppers, Popkoor XING en een Salsa workshop door SuriHarold4Salsa.

Dit is het complete programma:
12.45 uur The Original Brass Band
13.00 uur Talentenjacht
14.05 uur Optreden Giorgio & Randy
14.15 uur Uitslag Talentenjacht
14.30 uur Optreden Subtoppers
15.00 uur Optreden Popkoor XING
15.30 uur Salsa workshop
16.00 uur EINDE

De talentenjacht is voor jong talent een unieke kans om zich te presenteren voor een mogelijke plek in de Cultuurwerkplaats na de opening in 2011. De Cultuurwerkplaats wordt momenteel gebouwd naast winkelcentrum Keizerswaard. Dit wordt een plek waar artiesten en kunstenaars een podium krijgen, en tevens het nieuwe culturele centrum van de deelgemeente IJsselmonde.

Voor meer informatie en aanmeldingen voor de talentenjacht neemt u contact op met A-delphi Events, tel. 010 - 842 49 23, info@a-delphi.nl