Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Acrobatiek, muziek en dans bij introductie Wijkvisie Struisenburg

Michel de Visser, dagelijks bestuurslid van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk opent zaterdag 14 november om 14.45 uur de flitsende en bruisende presentatie van de Wijkvisie Struisenburg. Dat gebeurt bij Podium 0950 aan de Oostmaaslaan 950.

Acrobaten, dansers en muzikanten geven tijdens de introductie van de Wijkvisie Struisenburg 2009 - 2019 een spetterende show. Deelgemeente Kralingen-Crooswijk heeft gekozen om vanuit het thema 'Levendig Wonen & Werken in Struisenburg' de daad bij het woord te voegen en bewoners van de wijk Struisenburg uit te nodigen voor een levendige middag vol entertainment in Podium O 950.

Alle bewoners van Struisenburg hebben deze week een uitnodiging ontvangen in hun brievenbus en zijn welkom om de festiviteiten bij te wonen en de inhoud van de wijkvisie te vernemen. Deelgemeente Kralingen-Crooswijk heeft de analyse van en toekomstplannen voor de wijk in nauw overleg met bewoners, gemeentelijke diensten en andere partners in de wijk tot stand gebracht. De hoofdlijnen van de plannen en de ambities voor Struisenburg worden deze middag kort uiteen gezet. Daarnaast is er gelegenheid voor het stellen van vragen en natuurlijk om te genieten van de spectaculaire capriolen van acrobaten, sierlijk bewegende dansers en de swingende band. Wij zien u graag op zaterdag
14 november om 14.45 uur aan de Oostmaaslaan 950 in Podium O950.