Gemeente Teylingen

van muzikanten tijdens Kunstweek Warmond

Spetterende optredens van muzikanten tijdens Kunstweek Warmond

13 november 2009

Delise en Lennard treden op zaterdag 14 november aanstaande om 15.00 uur op in het Kunstcafé De Galerie. Deze optredens zijn een onderdeel van de kunstweek Warmond 2009. De optredens vinden aansluitend plaats op de lezing over kunstenaar Pieter Geraedts door André van Noort. U bent van harte uitgenodigd om na de lezing de optredens van deze twee jonge mensen te komen beluisteren!

Solo-pianist en zanger Lennard

Lennard zingt bekende covers en daarnaast eigen liedjes. Hij begeleidt zichzelf daarbij op de piano. Met zijn warme stem en pianospel heeft hij een geheel eigen sound. Zijn muziek is te omschrijven als vrolijk en zo hier en daar een tikkeltje gevoelig. Lennard heeft optredens op zijn naam staan als bandzanger en -performer. Op 14 november laat hij zich van een andere kant zien als solo-pianist en zanger.

28_AlphenIdols2009

Singer-songwriter Delise

De muziek die Delise zelf schrijft, speelt en zingt heeft een geheel eigen stijl. Of haar nummers nu worden ondersteund door een up-tempo ritme of een baladbeat. Singer-songwriter Delise weet met haar gigantisch krachtige, diepgaande stem en aantrekkelijke performance iedereen te raken. Delise trad o.a. op tijdens de Binnennach in Den Haag en tijdens congressen. Ook nam zij vorig jaar deel aan het tv-programma Rock Nation en trad zij op bij Giel Beelen. Voor meer informatie zie www.Delise.nl.

2009-11-10 Spetterend optreden muzikanten tijdens Kunstweek

Kunstweek Warmond 2009

Bij de organisatie van de Kunstweek Warmond zijn diverse partijen betrokken zoals kunstenaars in Warmond en gemeente Teylingen waaronder het kunstenaarscollectief Bollenstreek in Beeld (BIB), Galerie De Pomp, Kunstcafé De Galerie, de Teylinger Ondernemers Vereniging (TOV), Theater Het Trefpunt en Het Oude Raadhuis. De Kunstweek Warmond wordt ook gesponsord door Akzo Nobel, Van der Valk Hotel Sassenheim en Foto Turk.

Doorlopende tentoonstellingen

De tentoonstelling van de fotowedstrijd `Portretten van Teylingen', de poëziewedstrijd `Een kloppend hart' en de tentoonstelling van Pieter Geraedts in Kunstcafé de Galerie in Warmond lopen door tot en met 29 november 2009.

Voor meer informatie zie www.kunstweekwarmond.nl

Nieuwe afvalcontainers