Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (47-09)

13 november 2009

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 14 tot en met 22 november 2009.

Wethouder Lewis woont afsluiting miniconferentie wijkgroepen bij Wethouder Marjoleine Lewis houdt zaterdag 14 november rond 17.00 uur een korte toespraak ter afsluiting van de miniconferentie voor bestuurders van wijkgroepen in Spijkenisse. De wijkgroepen, aangesloten bij de vereniging Wijkgroepen Platform Spijkenisse, houden hun miniconferentie in wijkcentrum Noord aan de Winston Churchilllaan 227.

Wethouder Mijnans opent trapveldje met fluisterballenvanger Wethouder Jan Willem Mijnans opent woensdag 18 november om 13.00 uur een nieuw trapveldje met fluisterballenvanger aan de Paradijsvolgelhoek. Jan Willem Mijnans gaat de ballenvanger testen door zelf een balletje te schieten. Een snelheids- en geluidsmeter moeten aantonen of de ballenvanger wel echt zo geluidsarm is als er wordt beweerd.

Wethouder Mourik plant boom op rotonde
Wethouder Christel Mourik opent woensdag 18 november om 10.30 uur de nieuwe rotonde Hekelingseweg / J.A. Heijweglaan met het planten van een boom. Een moeraseik zal vanaf dat moment de rotonde sieren.

Wethouder Hamerslag opent vogeltentoonstelling
Wethouder Hanneke Hamerslag opent de jaarlijkse vogeltentoonstelling van de Vogelvereniging Spijkenisse vrijdag 20 november om 19.30 uur met een toespraak. De tentoonstelling en toespraak vinden plaats in het verenigingsclubhuis aan de Elementenweg 20.

Burgemeester Salet verwelkomt Sinterklaas
Burgemeester Mirjam Salet verwelkomt zaterdag 21 november om 11.00 uur Sinterklaas en zijn pieten in de haven aan de Veerkade. Vervolgens gaat het gezelschap met paard en wagen naar het Uitplein in het centrum waar de burgemeester hem toe zal spreken. Daarna reist de Sint met zijn pieten door naar diverse winkelcentra in Spijkenisse.

Interne links


* Intocht Sinterklaas 2009

* Miniconferentie Wijkgroepen Platform Spijkenisse
* Nieuwe trapveldjes met fluisterballenvangers