Gemeente Krimpen aan den IJssel


Bekendmaking

Op zaterdag 14 november om 13.00 uur komt Sinterklaas met zijn pieten aan bij de aanlegsteiger achter het molenrestaurant De Schelvenaer. We hebben gehoord dat hij er zin in heeft om alle Krimpense kinderen weer te zien!

Sinterklaasvoorstellingen
Net als voorgaande jaren is er in het Krimpenerwaard College aan de Driekamp 4 weer een spetterende theatervoorstelling: De Grote PowerPieten Sinterklaasshow! Op zaterdag 14 november van 14.15 tot 15.15 uur is de eerste voorstelling, van 15.45 tot 16.45 uur is de tweede voorstelling. Een kaartje kost EUR 2,50 per kind. Per kind mag er één volwassene gratis mee naar binnen. Hiervoor geldt: OP is OP. Kom je ook dansen en springen met zwarte piet?

Ontwerp een pietenmuts!
Ga lekker aan de slag en ontwerp een pietenmuts. Je kunt in het Publiekscentrum in het raadhuis een voorbeelden van pietenmutsen zien. Ook kun je een kleurplaat meenemen. Met je zelfgemaakte pietenmuts kom je natuurlijk naar de intocht van Sinterklaas kijken! Sinterklaas zal verrast opkijken... Je maakt ook kans op een van de leuke prijzen!