Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 9 november 2009

Feestelijke opening op 14 november

Je balans (her)vinden bij Cinpassion

Op een drukke dag even helemaal ontspannen door middel van een stoelmassage. Het werkt echt! Wie dat een keer gratis wil ervaren, is aanstaande zaterdag van harte welkom bij de opening van het nieuwe wellness centrum in Amersfoort: Cinpassion.

Cinpassion is het nieuwe bedrijf van Cindy Boersma, voorheen mede-eigenaar en bedrijfsleider bij het gerenommeerde sportinstituut Boersma Sport. Zoals de naam van haar praktijk luidt, zo leeft Cindy haar passie: zij wil mensen helpen bij het bereiken van hun doelen door de balans te vinden in lichaam en geest.

Geef een ontspanning cadeau
Bij Cinpassion kun je terecht voor diverse massages, reiki, yoga en pilates, maar ook coaching en behandelingen op maat. Je kunt ook een vriend of vriendin een ontspannende massage of cursus cadeau doen: er zijn diverse cadeaubonnen verkrijgbaar. Tijdens de opening aanstaande zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om vrijblijvend een kijkje in het nieuwe centrum te komen nemen. Ook worden er gratis stoelmassages gegeven. Om zeker te zijn van een plek, is het raadzaam om hiervoor van tevoren aan te melden op : info@cinpassion.nl.

Twintig jaar ervaring
Bijna twintig jaar geleden startte Cindy Boersma haar professionele carrière in het sportcentrum van haar vader. Inmiddels kan zij bogen op een enorme ervaring op het gebied van sport en beweging. Al vroeg ontwikkelde Cindy een passie voor de combinatie van body & mind. Ze volgde vele opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling, intuïtieve ontwikkeling, coaching, reiki en massage. Met de opening van haar nieuwe centrum wordt haar droom nu werkelijkheid.

Cinpassion is gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 30-9. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Meer informatie is te vinden op www.cinpassion.nl

Noot voor redacties

Noot voor de redactie (