Ingezonden persbericht


Wethouder Boeve ontdekt het nachtelijk leven met jongeren

Wethouder Boeve van Jeugd en Welzijn gaat op zaterdagnacht stappen met jongeren van Young Vision in de binnenstad van Amersfoort. Sinds zijn installering als wethouder heeft Boeve nog nooit aan het uitgaansleven van Amersfoort mogen proeven. Young Vision vond het de hoog tijd om daar eens verandering in te brengen.

Young Vision neemt de wethouder op 14 november a.s van 00.00 tot 02.00 uur mee de stad in om hem binnen het uitgaansleven van Amersfoort wegwijs te maken. Hoe ziet een nachtje stappen eruit voor een doorsnee jongere? Wat gebeurt er allemaal in de binnenstad? Dit gaat de wethouder ondervinden. Verschillende kroegen zullen bezocht worden, net zoals de zogenaamde hotspots zodat de wethouder een goed beeld krijgt van het aanbod en het uitgaansleven in de binnenstad. Hier een dansje en daar drankje..

Naast het typische feesten zal de wethouder ook een andere zijde van het uitgaan binnen Amersfoort zien. Waar hangen de jongeren rond die niet binnen gelaten worden? Hoe zit het namelijk met het deurbeleid wat gehanteerd wordt bij sommige kroegen? Is er sprake van overlast? Al met al, een avondje feestenen stukje besef van het (uitgaans)leven van de Amersfoortse jongere.




Ingezonden persbericht