Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

FASHIONCLASH opent 'Swop Shop' Maastricht

Zaterdag 14 november zullen de organisatoren van het eerste mode evenement van Maastricht, Nawie Kuiper en Branko Popovic, 'Swop Shop' Maastricht openen. Om 13:00 geven zij het startsein en valt tussen de aanwezige dames de inmiddels zeer gewilde polkajurk van topvintage.nl, Exclusive Designer Vintage te winnen. Wees er op tijd bij!

De belangstelling voor Maastricht als modecentrum begint langzaam te groeien. 'Vroeger vertrok iedereen naar de Randstad, maar de laatste jaren blijven steeds meer mensen hier' zegt Popovic. 'Logisch, want je bent vanuit Maastricht zó in Brussel of in Keulen en daar zit een miljoenenpubliek.' FASHIONCLASH wil jong talent een platform bieden en mode in de breedste zin van het woord laten zien. 'Clash' staat voor een creatieve en culturele samenwerking van verschillende disciplines rondom de kunstvorm 'mode'.

De eendaagse kledingruilwinkel is een zogenaamde guerilla store. Voor 1 dag wordt een leegstaand pand in de binnenstad van Maastricht geheel omgetoverd tot een ware kledingwinkel. Naast leuke deuntjes en een nieuwe outfit voor nop, geeft personal shopper, styliste en kleuradviseuse Sasja Brull van Tot in de Puntjes kledingadvies en is er de mogelijkheid kosteloos een kleuranalyse te laten doen.

Voor de spelregels en meer info kijk op www.rokenruil.nl Word lid van onze Hyves: rokenruil.hyves.nl

Wanneer:
Inleveren kleding:
Vrijdag 13 november tussen 15 en 18 uur
Zaterdag 14 november tussen 12 en 13 uur

Start Swop Shop: Zaterdag 14 november 13 uur
Wees op tijd! Om 13:00 is de polkajurk ter waarde van 100 euro te winnen!

Waar: Achter de Barakken 9 te Maastricht

Rok & Ruil partners: Woonpunt en Weggeefwinkel Maastricht Rok & Ruil dressed by: Topvintage.nl
Swop Shop opening by: FASHIONCLASH

---


Noot voor redacties
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht