Maxim Froger schaatst in speciale show van Holiday on Ice

13/11/2009 08:00

Joop van den Ende Theaterproducties

Op zaterdag 14 november schaatst Maxim Froger mee in Spirit of the World, de nieuwe show van Holiday on Ice die op dat moment te zien is in Martiniplaza, Groningen. Holiday on Ice organiseert belangeloos een reünie voor de kinderen van Stichting Heppie in de vorm van deze speciale show. Maxim Froger geeft met zijn 'Kinderen Dansen op het ijs' partner Shana een schaatsoptreden op de ballade 'This is the moment' live gezongen door vader Rene. Ook gaat Rene samen met zijn zoons Maxim, Didier en Danny het speciale 'Heppie' lied zingen op de schaats.

Holiday on Ice onderschrijft volledig de noodzaak om een bijdrage te leveren aan de doelstelling van Stichting Heppie en biedt de kinderen en hun familie een reünie aan bij Spirit of the World. Deze reünie vormt het slot van het zomerkamp dat centraal staat in de reality soap 'De Frogers: Helemaal Heppie' waarbij de Frogers zich op verschillende manieren inzetten voor dit goede doel. De belevenissen van de kinderen en de Frogers zijn op dit moment te volgen bij RTL4.

Sjoerd Unger Country manager Benelux van Holiday on Ice: "Wij zijn trots en verheugd om samen met de familie Froger deze kinderen en hun ouders een onvergetelijke dag te bezorgen. We zien het als onze verantwoordelijkheid om als grootste ijsshow ter wereld dergelijke noodzakelijke goede doelen te ondersteunen."

Na het winnen van 'Kinderen Dansen op het IJs 2008' heeft Maxim de smaak van het schaatsen te pakken. Sindsdien is Maxim druk aan het trainen onder andere in het trainingscentrum van Holiday on Ice te Utrecht.

Maxim Froger: "Ik vind het geweldig om zelf mee te doen in de show van Holiday on Ice, echt een eer. Ik ben nu druk aan het trainen tussen de grote sterren van de show, en als je ziet hoe goed deze schaatsers zijn, krijg ik er zelf nog meer zin in!"

Rene Froger: "Spirit of the World is echt een waanzinnige show. Tijdens de trainingen van Maxim heb ik al een voorproefje gezien. Ik vind het briljant."

De show Spirit of the World neemt het publiek mee op een reis langs alle continenten en laat de karakteristieken van verschillende culturen zien. De reis begint met het aanbreken van een nieuwe dag en een magische ontdekkingstocht van de Oosterse filosofie. Via Han Fu-vrouwen in etnische klederdracht, vliegers, traditionele Pow Wow Indianen en Keltische dansers arriveert het publiek in New York. Hier wordt het 'street life' gepassioneerd gevierd. De finale van de show wordt ingeluid met een spetterend vuurwerk. De show is nog te zien in heel Nederland tot 3 januari 2010.

Reserveren kan op www.holidayonice.nl of via 0900 300 3000 (45cpm).

Spirit of the World is nog te zien in:

Groningen (Martini Plaza) - 11 t/m 15 november

Eindhoven (Beursgebouw) - 17, 20 t/m 22 november

Zwolle (IJsselhallen) - 25 t/m 29 november

Amsterdam RAI - 4 t/m 13 december

Maastricht (MECC) - 16 t/m 20 december

Utrecht (Jaarbeurs) - 23 december t/m 3 januari

Holiday on Ice is wereldwijd de grootste reizende live entertainment productie. Elk jaar bezoeken ruim 3 miljoen mensen de vijf rondreizende shows. Samen doen ze jaarlijks 80 steden wereldwijd aan en verzorgen ze ongeveer 700 optredens. Holiday on Ice maakt sinds 1996 deel uit van Stage Entertainment, Europees marktleider in live entertainment.

Noot voor de redactie,