FC Omniworld en Jupiler verlengen samenwerking

BREDA, 20091114 -- Voetbalclub FC Omniworld en Jupiler hebben hun samenwerkingsovereenkomst met 2 jaar verlengd tot en met 2014. Deze omvat de levering van Jupiler bier in het Mitsubishi-Forklift stadion, alsmede bij de amateurs van FC Omniworld. Jupiler is tevens stersponsor van FC Omniworld.


Voorafgaand aan de wedstrijd FC Omniworld - HFC Haarlem is op vrijdagavond 13 november de nieuwe overeenkomst getekend door directeur Rien Timmer en verenigingsvoorzitter Peter van Eijk van FC Omniworld en door René Bergmans namens AB InBev Nederland, de brouwerijgroep die Jupiler op de markt brengt. Ter ere van de overeenkomst konden supporters in de rust via penaltyschieten kans maken op een PerfectDraft thuistapsysteem.

AB InBev en FC Omniworld zijn beiden zeer enthousiast over de samenwerking die in 2007 van start ging en hebben daarom gezamenlijk besloten deze vroegtijdig te verlengen. Het stoere en sportieve merk Jupiler dat Nederland verovert sluit immers prima aan bij voetbal met haar naamgeving aan de Eerste Divisie: Jupiler League. Zie voor meer informatie www.jupilerleague.nl




Ingezonden persbericht