Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 19 mei 2009

MILOW KEERT TERUG IN NEDERLAND VOOR VIER EXCLUSIEVE CLUBSHOWS

Na een zeer succesvolle tour dit voorjaar keert Milow in november terug in de Nederlandse clubs voor slechts vier exclusieve concerten. Hij doet hierbij de steden Rotterdam, Groningen en Tilburg aan en sluit af in Amsterdam. Voorlopig is dit de laatste kans Milow in de Nederlandse clubs te zien; alle shows in het voorjaar waren reeds uitverkocht. Op zaterdag 14 november trapt de sympathieke Belg zijn concertserie af in WATT, de voorverkoop start op zaterdag 23 mei.

Milow is een volbloed singer-songwriter. Hij wil nummers maken die zoveel mogelijk raken en die zo lang mogelijk blijven. Zijn middelen zijn durf, focus, wilskracht en talent. Na amper vijf jaar is hij goed op weg om een begrip te worden in Europa. Volledig doe-het-zelf want hij is zijn eigen manager en zijn eigen platenbaas.

Milow groeit muzikaal op in de 90s van Radiohead en Nirvana. Hij gelooft dat een goede song begint bij 4 muren en de 6 snaren van zijn akoestische gitaar. Waar die muren staan, is verder onbelangrijk: een goed nummer blijft waar ook ter wereld een goed nummer.

Milow is een 21ste eeuwse ambachtsman. Hij volgt de traditie van grote vertellers als Bruce Springsteen en Neil Young. Zijn nummers zijn korte verhalen met sterke beelden en een dichterlijke fijngevoeligheid. Milow behoort tot de eerste generatie voor wie het internet een tweede natuur is. En een noodzaak. Het bewijs: 'Ayo Technology' was eerst een hit op het web. De wereldcover van een wereldnummer is 100 % Milow: een integere doorzetter die buiten zijn eigen lijnen kleurt en die zijn intuïtie volgt. De imposante zegetocht is geen toeval!

Op zaterdag 14 november speelt Milow met zijn band in WATT, de kaartverkoop start op zaterdag 23 mei om 10:00 uur via de website, alle 400 Primera winkels in Nederland, en Plato en Velvet Music in Rotterdam.

ZA 14 11 2009 MILOW & SUPPORT @ WATT (GROTE ZAAL)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19:00u / Aanvang programma 20:00u
Tickets a E 20 (excl. vvk) zijn vanaf zaterdag 23 mei om 10:00 uur te koop via de website van WATT, alle 400 Primera winkels in Nederland, en Plato en Velvet Music Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.milow.com

*** Einde persbericht ***

>> Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht