Ingezonden persbericht


Treedt op in het Comedy Theater op zaterdag 14 november 2009

Er was eens een klein theater, aan de Nes in het hartje van Amsterdam. Het nauwe theaterstraatje was vroeger het centrum van de tabakshandel. Het Comedy Theater is dan ook een voormalige tabaksveiling. Het markante pand is destijds in slechts twee maanden tijd smaakvol verbouwd tot een knus theater waarbij authentieke elementen zijn behouden, waardoor er een bijzondere sfeer wordt gecreëerd.

Het broeit hier altijd, creativiteit en humor gaan er hand in hand. Cabaretliefhebbers en comedy fanaten zijn er elke avond te vinden en het Comedy Theater wordt dan ook liefkozend 'het Paradiso van het cabaret' genoemd. Na afloop van de voorstellingen wordt het theater een soort clubhuis, het trefpunt van de comedians. Het is nu al hun laboratorium voor nieuwe ideeën, samenwerkingverbanden, tv pilots, verrassingsoptredens en speciale avonden zoals Nightwriters en Burlesque. En omdat het Comedy Theater nooit langer dan twee maanden van tevoren programmeert, is er altijd plek voor onverwachte voorstellingen.

Zoals J.A.C.K. op zaterdag 14 november 2009! In deze nachtelijke voorstelling vol ouderwets vermaak speel jij nou zelf eens de hoofdrol. Niet alleen op het podium, maar ook in de zaal. Met jouw vreemde moves overdonder je het overige publiek op de dansvloer. De bas dreunt door je buik, de lampen flitsen in het rond en de drankjes en fluorsticks gaan van hand tot hand. Hoe dat eruit ziet kan je zien aan de opnames van de vorige voorstelling, op 9 mei:

www.youtube.com/watch?v=nbgRhn6eWSA

De voostelling vangt aan om 23.00 met funk, 80s, disco en hiphouse. Wat later op de avond kan je bewegen op house, techhouse tot acid, klassiekers en de alom vergeten klappers. Dit worden zes uur lang geweldige noten! Aangezien deze avond in het teken staat van jou: wees niet bang om je uit te dossen, vreemde kleren en voorwerpen worden gewaardeerd door het publiek en mensen om je heen! Kortom: deze avond kan jij zelf in het meest knusse theater van Nederland in de spotlights staan, in plaats van Ellen ten Damme, Kluun of de helden van Comedy Explosion. Een kans om niet te missen dus!