Ingezonden persbericht


Zaterdag Latin Dance Night: Programma compleet

O.a. Jose Alberto El Canario, Sonora Carruseles, Sergent Garcia tijdens 16e editie

Het programma van de zestiende Latin Dance Night, 14 november in De Oosterpoort Groningen, is compleet. Deze week is de Groningse latinband Mogambo toegevoegd aan de line-up die al bestond uit ondermeer salsa grootheid José Alberto 'El Canario', de beroemde Colombiaanse formatie Sonora Carruseles, Sergent Garcia uit Frankrijk en de oud-helden van Trafassi.

Tussen 20.00 en 03.00 verandert De Oosterpoort in een tropische dorp met toppers uit de (inter)nationale salsa- en latinwereld. Een avond waar gedanst, geflaneerd, gegeten en gedronken kan worden.

Sonora Carruseles
Vorig jaar zou Sonora Carruseles al een optreden verzorgen tijdens de Latin Dance Night maar moest toen het bezoek aan Groningen annuleren. Dit jaar zijn ze wel van de partij! De aanstekelijke salsa en tropische klanken maken Sonora Carruseles geliefd in de salsawereld. Al 13 jaar weet deze doorgewinterde salsaband zijn publiek te laten dansen. Op alle albums wordt steevast een plaats ingeruimd voor zowel oude gecoverde als splinternieuwe boogaloo´s.

Jose Alberto 'El Canario'
Jose Alberto 'El Canario' en zijn orkest bezorgen hun publiek een aangename ervaring met onstuitbare ritmes variërend van Merengue tot Salsa. De diversiteit van de groep maakt ze tot één van de meest dansbare Latin orkesten die er bestaan. De Peruaanse klassieker "Chabuca Granda" en de swingende Salsa ervaring van "Flor de la Canela" zijn voorbeelden van de nummers zij voor de luisteraar in petto hebben.

Verder zijn er optredens van Sergent Garcia, Havana Impacto, Trafassi, Mogambo, Caché DeLuxe en Septet BocaSon.

De Latin Dance Night staat sinds een aantal jaren voor veel meer dan alleen maar muziek. DJ's, dansdemonstraties, workshops, een masseur, cd-shop en traditioneel Zuid-Amerikaans eten verzorgt door Las Sabrozas, maken deze nacht voor alle liefhebbers van latin, salsa en warme oorden overcompleet!

Voor meer informatie, timetable en kaartverkoop kijk op www.latindancenight.nl

Kaartverkoop
Kaarten kosten ¤28,- (excl. servicekosten) en zijn te koop bij de 150 grotere postkantoren, Ticketlijn: 0900-3001250 (¤ 0,45), www.ticketservice.nl, VVV's, GWK's, kassa De Oosterpoort, Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen.

Latin Dance Night
Zaterdag 14 november
20.00 - 03.00 uur
De Oosterpoort Groningen

www.latindancenight.nl
www.latindancenight09.hyves.nl
www.twitter.com/latindancenight