Ingezonden persbericht

"De Boekenschuur"
Tolle Lege is in een aantal jaren fors gegroeid. Niet alleen met haar bibliotheek, maar ook de boekenschuur is inmiddels een gewilde plek waar velen van binnen en buiten de Hoeksche Waard regelmatig binnenlopen voor 2ehands boeken met leuke prijsjes. Met de lage prijzen hoopt Tolle Lege, evenals met de bibliotheek het geval is, de drempel zo laag mogelijk te houden. Inmiddels heeft de 2ehands schuur van Tolle Lege de officiële naam "De Boekenschuur" gekregen.

2e hands boekenmarkt
Zaterdag 14 november 2009 is het daar weer zover, dan vindt er in de Boekenschuur van Tolle Lege weer een verkoping plaats met 3.500 2ehandsboeken voor leuke prijzen. Voor elk wat wils, zowel voor jeugdigen als volwassen zijn er volop boeken verkrijgbaar. Ook nieuwe boeken, voordeelboeken en cd's zijn er te vindenr! Welkom aan de Prins Clausstr. 19 te Numansdorp van 9-12 uur (ingang Julianastraat). Voor iedere koper van 2ehandsboeken ligt een gratis boek van Janwillem Blijdorp klaar! Bent u al jaren op zoek naar dat ene boek of zoekt u gewoon mooie boeken die niet te duur zijn?, dan bent u wellicht bij ons op het goede adres. Hartelijk welkom! Van de opbrengst worden weer nieuwe boeken voor de bibliotheek gekocht.

Bibliotheek
Leent u liever een boek? Ook dan bent u bij Tolle Lege aan het juiste adres. Voor slechts 15 cent per boek/per week leent u in onze chr. bibliotheek a/d Weth. Vd veldenweg 5 te Numansdorp al een boek. Welkom op dinsdag van 19-21 uur en op zaterdag van 11-12 uur. (Ingang Wokrestaurant Happy Wok) U heeft in onze bibliotheek een ruime keuze uit inmiddels 7.700 boeken en ook hier geldt: Voor elk wat wils! U betaalt bij ons geen abonnementskosten, slechts de genoemde lage prijs per boek/per week. Bij inschrijving krijgt u bij ons een boek cadeau! U komt toch ook?

Winterverkoop
De laatste verkoping in de boekenschuur is de winterverkoping van D.V. 5 december op dezelfde genoemde tijden. Ook dan bent u hartelijk welkom!

Ledenaanwas
De ledengroei van Tolle Lege is nog niet aan het einde. Wekelijks komen er nog nieuwe leden bij. 1 april 2006 had Tolle Lege het 500e lid, mei 2008 het 750e lid en inmiddels zijn wij hard op weg naar de volgende mijlpaal! (Uiteraard hoort u dit als redactie het eerste). Op dit moment zijn er standaard bij Tolle Lege zo'n 1.100 boeken uit de kasten. Af en toe is er wel een wachtrij voor de uit- en inneembalie, maar dat hebben de bezoekers van Tolle Lege er wel voor over! Tolle Lege blijft in deze uniek in zijn soort. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in prentenboeken voor de kleintjes en maandelijks zijn er tevens zo'n 50-60 nieuwe boeken in de bieb. Kom ook eens langs in onze christelijke bibliotheek!

U wilt uw boeken kwijt?
Ook dan bent u bij Tolle Lege altijd op het juiste adres. Boeken voor de bibliotheek en / of boekenmarkt kunnen altijd afgegeven worden bij de boekenschuur aan de Prins Clausstraat 19 te Numansdorp. Graag wel even vooraf bellen, 0186-654124. Wij willen ze uiteraard ook zelf af komen halen; ook hiervoor kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn ook op zoek naar boeken van bijvoorbeeld Johan G. Veenhof , Piet Prins, Pleun Troost en W. Schippers. Alle boeken zijn welkom!



Ingezonden persbericht