RTL Group

Cor Boonstra openhartig en Mark Rutte uitgesproken in 'Jorritsma Blikt Vooruit'

In Jorritsma Blikt Vooruit, het door Annemarie Jorritsma gepresenteerde RTL 7-programma, schuiven zondag 15 november Cor Boonstra en Mark Rutte aan.

Cor Boonstra heeft de publiciteit lang geschuwd. In het gesprek met Annemarie is hij echter bijzonder openhartig. Hij laat zich uit over zijn start als ondernemer (hij is bedenker van de SRV-wagen) en zijn tijd bij Sara Lee en Philips. Daarnaast spreekt hij over de ontvoering van zijn vrouw en het feit dat hij destijds aan de schandpaal is genageld vanwege zijn vermeende handel met voorkennis in aandelen Endemol. Ook is hij zeer helder in zijn uitspraken over het huidige kabinet en zijn mening over Balkende.

Ook Mark Rutte is helder in zijn menig over het huidige bestuur. Balkenende is volgens Rutte geen echte leider die een punt aan de horizon schetst. Rutte geeft daarnaast aan dat het kabinet diverse zwakke plekken heeft en doelt daarbij op ministers en staatssecretarissen die geen leiderschap tonen. Er heerst een cultuur van boosheid, terwijl een goede leider een optimistische en positieve sfeer moet creëren, aldus Rutte.

'Jorritsma Blikt Vooruit is een magazine dat bol staat van relevante en inspirerende informatie voor het bedrijfsleven. Het bevat bovendien wekelijks een update van het laatste nieuws uit het Haagsche.

Uitzending RTL 7: zondag 15 november, tussen 10.30 uur en 11.00 uur, en binnen de RTL Z-carrousel van de hierop volgende week.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.