Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 2 november 2009

NIEUWE GEZICHTEN TRY BEFORE YOU DIE
VALERIO, ZARAYDA EN GERALDINE GAAN DE UITDAGING AAN

Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een lijst met uitdagingen waarbij de rillingen over je rug lopen. In Try Before You Die worden de grenzen weer opgezocht en waar het even kan overschreden. Valerio Zeno, Zarayda Groenhart en Geraldine Kemper beleven dit seizoen hun Try Before You Die-vuurdoop. Naast Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Sander Lantinga en Steyn de Leeuwe wagen zij zich aan opdrachten waar ze al jaren van dromen of waar hun nekharen recht van overeind gaan staan. Try Before You Die is vanaf zondag 15 november van 22.05 tot 22.50 uur te zien bij BNN op 3.

In de eerste aflevering speelt Nicolette de superheld. Ze reist af naar de VS om als bounty hunter misdadigers op te sporen en ze eigenhandig in te rekenen. Valerio doet wat iedereen wel eens gedaan zou willen hebben: een winkel binnenlopen en een berg chique servies kapot gooien. Filemon laat zien dat ook hij een seksbom kan worden en gaat poedelnaakt tijdens een striptease in een tent bomvol gillende vrouwen. Aan Steyn de eer om zijn mond eens lekker met zeep te spoelen.

De grote droom van Sander gaat in de tweede aflevering van Try Before You Die in vervulling. Samen met Filemon, Dennis en Valerio vormt hij de boyband The Boys You Desire. De mannen stralen van de eerste repetities tot aan het spetterende optreden in het PSV-stadion. Steyn kruipt in de huid van zijn jeugdheld Spiderman. In een flitsend pakje beklimt hij het torenhoge KPN-gebouw in Rotterdam met niet meer dan twee zuignappen. Geraldine wordt als nieuwe BNN-bikkel ontgroend met de Tough Guy Challenge, één van de zwaarste en gevaarlijkste uithoudingsproeven ter wereld. In de Try Before You Die-loods laat Zarayda letterlijk over zich heen lopen. Door een olifant welteverstaan!

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, Nienke.van.ankeren@bnn.nl