Ingezonden persbericht


Persbericht
Persbericht

Wervelende show `Kikwetu' van Sarakasi Allstars
in Kröller-Müller Museum

Otterlo, 2 november 2009
Mundial Productions, samenwerkingspartner van de Zwoele Zomer, trakteert de bezoekers van het Kröller- Müller Museum tijdens deze Kleurrijke Herfst op een spectaculaire voorstelling: `Kikwetu' van de Sarakasi Allstars. Deze grootmeesters van de acrobatiek en Afrikaanse dans touren deze herfst langs de grote Nederlandse theaters en schouwburgen, en maken op 15 november a.s. een `tussenstop' in het museum. `Kikwetu' is een circusachtige voorstelling voor het hele gezin, met acrobatische hoogstandjes, aanstekelijke ritmes en adembenemende dans. Kortom: een show die u niet mag missen!

Nairobi, het vurige hart van Kenia, een stad die nooit stilstaat. In het licht van deze hectische stad laten de Sarakasi Allstars hun `way of life', hun Kikwetu zien. Na het hoog oplaaiende vuur van de voorstelling The Fire of Kenya uit 2007, is het nu tijd voor de andere natuurelementen. De Sarakasi Allstars verbeelden leven in het dorp en de stad, de tradities, aarde, wind en water, uitgangspunten die ook een belangrijke rol spelen in de collectie en tentoonstellingen van het Kröller-Müller Museum. De fans weten wat dit betekent: enorme `mensentorens', vliegensvlugge danspasjes, krachtige Keniaanse percussie en veel humor. De Allstars willen met hun show de hoop, de creativiteit en de positieve energie van Afrika benadrukken. Het is deze energie die de artiesten voelbaar overbrengen op het publiek. Om zoveel mogelijk bezoekers een kans te geven de voorstelling mee te beleven, is de show opgedeeld in drie keer een half uur.

Wanneer: zondag 15 november

Tijden:
Tijden 13.00-13.30, 14.00-14.30 en 15.30-16.00

Entree is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum (volwassenen 14 euro p.p./kinderen 7 euro p.p.); er zijn 300 zitplaatsen (vol=vol). Het is er zijn 300 zitplaatsen (vol=vol). Het is niet mogelijk te reserveren.
niet mogelijk te reserveren.

Kijk voor meer informatie op: www.mundialconcerts.nl Voor meer informatie over Sarakasi: www.sarakasi.org



Ingezonden persbericht