Politie Gelderland-Zuid

Drie keer huiselijk geweld

Heukelum, Wijchen en Nijmegen, 15-11-2009 o Zaterdagavond- en nacht werden in drie afzonderlijke zaken een 36-jarige man uit Heukelum, een 53 jarige man uit Wijchen en een 45 jarige man, eveneens uit Wijchen, aangehouden. Alledrie de mannen worden verdacht van huiselijk geweld.

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een ruzie in een woning in Heukelum. Daar zou de ex-man van de bewoonster de woning binnengedrongen zijn. In de woning spraken de agenten met verschillende betrokkenen. De 31-jarige bewoonster verklaarde dat ze was mishandeld door haar ex-partner. Op basis van haar verklaring hebben de agenten de 36-jarige man aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Wijchen

Rond 01.00 uur werden politieagenten verzocht naar een woning in Wijchen-Noord te gaan. Daar zou een man onder invloed van alcohol enige huisraad vernield hebben. In de tuin troffen de agenten verschillende vernielde spullen aan. De verdachte, van 53 jaar uit Wijchen, werd aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Hij zit nog vast. De politie onderzoekt de zaak.

Nijmegen

In Nijmegen werden politieagenten rond 01.00 uur naar een woning in de wijk Hillekensacker gestuurd na een melding van een ruzie. Een 45-jarige Wijchenaar zou na een ruzie de dochter van zijn vriendin bereigd hebben met een sierzwaard. Hij werd door de agenten in de woning aangehouden. De 45-jarige is ingesloten op het politiebureau waar hij wordt verhoord.

(10)

Laatst gewijzigd 15-11-2009 12:08 | © Regio Gelderland-Zuid |