Politie Utrecht

Persberichten, Eemland noord, 12.45 uur

Utrecht, 15-11-2009

Verlaten plaats ongeval politie zoekt getuigen

EEMNES Op vrijdagmiddag vond omstreeks 15.55 uur een verkeersongeval tussen twee fietsers plaats aan de Simonsveen, ter hoogte van nummer 1, op de kruising tussen het fietspad en de steeg.

Hierbij kwam een 71-jarige vrouw met haar fiets ten val. Zij liep hierbij vermoedelijk een gebroken kaakkop op, een van haar tanden zat los en ze had pijn aan haar lies. Zij werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De fietser met wie zij in botsing kwam, is er na het ongeval vandoor gegaan zonder zijn identiteit bekend te maken. Hij liet wel zijn fiets achter, deze is van het merk Giant en is paars van kleur.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien van het ongeval of heeft u andere informatie die zou kunnen helpen, belt u dan met de politie van het district Eemland noord op nummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Autobrand

TIENHOVEN/LAGE VUURSCHE - Op vrijdagmiddag werd een brandende auto aangetroffen op de Westbroekse Binnenweg in Tienhoven. Omstreeks 17.45 uur kregen brandweer en politie de melding van de brandende auto. De auto raakte zwaar beschadigd. Onderzoek wees uit dat de auto eind januari 2009 was gestolen uit Lage Vuursche. De politie verzoekt getuigen te bellen via 0900-8844.

Vier bedrijfsautos opengebroken

EEMNES- In de nacht van vrijdag op zaterdag werden op vier locaties in Eemnes bedrijfsbusjes opengebroken en gereedschap gestolen. De autos stonden op de Ruitenkamp, het Vierkante Bosje, Simonsveen en de Meeuwiskamp.Uit drie van de vier autos werd gereedschap gestolen zoals een zaag van Festool, Freesmachine van Festool, en een decoupeerzaag van De Walt. In de vierde auto zat een alarm en dit heeft de dieven waarschijnlijk afgeschrikt. De politie heeft de zaak onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie onder 0900-8844, district Eemland zuid.