Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 12.30 uur

Utrecht, 15-11-2009

Gelopen over autos

HOUTEN- In de nacht van vrijdag op zaterdag werden vier autos vernield. De autos stonden op de Reaalslag en vermoedelijk hebben onverlaten over de daken gelopen van de vier autos waardoor schade is ontstaan. Mogelijk hebben deze personen ook brand gesticht in een container aan de Guldenslag. De politie verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Lekstroom.

Rijden onder invloed

IJSSELSTEIN- Op zondagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 02.00 uur werd de man uit IJsstelstein gecontroleerd op de Kerkstraat. Hij had gedronken en blies op het bureau 560 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Vechtersbaas

LOPIK-Op zondagochtend werd een vechtersbaas aangehouden. Omstreeks 02.40 uur hielden agenten toezicht op de Rolafweg Noord. Op een gegeven moment ontstond er een opstootje tussen een aantal personen. Agenten zagen dat een 19-jarige man uit Benschop meerdere keren een andere persoon sloeg. De man werd direct aangehouden. De man werd in de politieauto gezet. Op dat moment wilde een aantal vrienden van hem, hem weer uit de auto halen. De vrienden werden op afstand gehouden. Tot op heden is onbekend wie de man heeft geslagen. De politie verzoekt hem aangifte te doen van mishandeling.