Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht

Nog slechts 60 minuten
exclusieve stilte beschikbaar

Stilte-beleving in het Mondriaanhuis groot succes

Nog slechts 60 minuten exclusieve stilte beschikbaar Stilte-beleving in het Mondriaanhuis groot succes

Het Mondriaanhuis biedt de gelegenheid aan bezoekers exclusief en in hun eentje de tentoonstelling Steven Aalders verbindt... te beleven. Op elke maandag kan men voor slechts ¤10 alleen een heel uur lang de ruimte, schilderijen, muziek en atmosfeer ervaren. Op dit moment is er nog slechts 1 uur te vergeven. Wees er snel bij want deze 60 minuten zijn om voor u het weet!

In het geboortehuis van Mondriaan is de tentoonstelling te zien 'Steven Aalders verbindt...' met werk van architect Dom Hans van der Laan, componist Morton Feldman en Steven Aalders zelf. In deze tentoonstelling gaat het niet alleen om het zien van de werken maar om een beleving met alle zintuigen. U wordt ondergedompeld in een ruimte en stilte die vraagt om concentratie; een stilte-ervaring die uitnodigt tot meditatie, rust en bezinning. Het Mondriaanhuis biedt bezoekers nu de gelegenheid deze tentoonstelling exclusief en solo, buiten de normale openingstijden om, te ervaren.

In de afgelopen weken hebben veel bezoekers deze unieke kans aangegrepen en een uur doorgebracht in de bovenruimtes van het Mondriaanhuis. Bezoekers kwamen voor rust, uit nieuwsgierigheid, samen of alleen. Zelfs een dansgroep heeft een heel uur lang door de zalen gedanst. Men zat op de rode kussentjes, liep rond, nam plaats op de meubels zelf, testte de slaapbank, bestudeerde de schilderijen, verbaasde zich, ergerde zich, mediteerde. Men zoog de stilte in zich op of werd juist overdonderd door de vormgegeven ruimtes.

Het Mondriaanhuis biedt u nog tot eind november deze unieke kans. U kunt zich telefonisch tijdens kantooruren opgeven via 033 46 00 170 of een email sturen naar info@mondriaanhuis.nl.

Mondriaanhuis, Kortegracht 11 te Amersfoort T 033 4600170 E info@mondriaanhuis.nl www.mondriaanhuis.nl

/////// einde bericht ///////

Hoofdsponsor: A.H.M. Holding b.v.

Partner: Meeùs Assurantiën, Heilijgers bv
Sponsors: Twynstra Gudde Adviseurs en Managers, Xtralan b.v., Enbiun Holding bv, Boukau bv, Stichting Vrienden van Amersfoorts Stadsherstel