Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van beroving

Beuningen, 15-11-2009 o Zaterdagavond rond 23.00 uur is op de Krommehoekstraat een 17-jarige jongen uit Beuningen beroofd van zijn telefoon. De politie doet onderzoek naar deze beroving en vraagt getuigen zich te melden.

De jongen liep op bovengenoemd tijdstip over de Krommehoekstraat. Hij had zijn mobiele telefoon in zijn hand om een sms-bericht te versturen. Plotseling werd de telefoon uit zijn handen getrokken door een jongen op een fiets. Het slachtoffer geeft zelf aan dat hij de dader achterna is gerend en hem van de fiets heeft getrokken. Ook zou hij de jongen een aantal klappen gegeven hebben. Op dat moment kwamen meerdere jongens aanrennen die het slachtoffer geschopt zouden hebben. Een aantal jongens zouden vervolgens zijn weggerend in de richting van de Augustuslaan. Eén van de jongens fietste op een Gazelle Orange fiets. De dader die de mobiele telefoon had afgepakt stond nog bij het slachtoffer en probeerde ervandoor te gaan. De 17-jarige probeerde dat te voorkomen waarop er een schermutseling ontstond. Vervolgens ging de dader ervandoor. De 17-jarige heeft inmiddels aangifte gedaan op het politiebureau.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. In een kleine straal is een SMS-Alert verzonden met het verzoek aan aangesloten abonnees om tips over deze zaak te melden bij de politie.

(10)

Laatst gewijzigd 15-11-2009 14:26 | © Regio Gelderland-Zuid |