Sint maakt intocht mee in Midwoud-Oostwoud-Hauwert


MIDWOUD, 20090921 -- Sinterklaas zal op zondag 15 November zijn voet aan wal zetten op de broerdijk in Oostwoud, na een kleine rondrit zal het feest los barsten in de sporthal aan de tripkouw in Midwoud.

Hallo Praatjesmakers,
Hier weer een vroege bericht van de praatjes Piet, nog even en wij komen weer naar Nederland.
We zijn al weer volop bezig om de cadeautjes voor Midwoud- Oostwoud- en Hauwert aan het inpakken.
Dus dat betekend veel voorbereiding voor deze gezellige 3 dorpen.
Had u het al gehoord in de " wandelgangen" ....wij gaan dit jaar geen rondtocht doen door de 3 dorpen, maar we komen dit jaar aan met de Boot aan in Oostwoud.
Ter hoogte van de Broerdijk 15 in Oostwoud komt Sinterklaas met zijn pieten aan. (je weet wel het oude weggetje waar die leuke huisjes staan)
Dat wordt een echt feestje langs de waterkant.

De aankomst is op zondag 15 NOV om ongeveer 12.30 uur. Dus zorg dat je op tijd bent. Kijk maar of je de pepernoten bus kan vinden, die staat ook naast het de waterkant. Nadat we zijn afgemeerd gaan we per koets verder en gaan we een klein rondje door het dorp in Midwoud. Jullie mogen natuurlijk allemaal achter aan sluiten met je fiets. In de straat de Minnewei stopt de Sint om een fotosessie te houden met de bewoners en kinderen.
Sinterklaas maakt een kleine tussenpauze bij het verzorging tehuis " het koggenhuis" tegen over de Spar. En vervolgt zijn weg dan naar de sporthal aan de Tripkouw alwaar het feest om 13.30 uur gaat beginnen. Zorg dat je er bij bent want Sinterklaas is dit jaar natuurlijk jullie niet vergeten.

MAAR:::..... Wij willen in de feestzaal Sinterklaas verrassen met allemaal tekeningen of werkstukken of eigenlijk alles wat met Sint en Piet te maken heeft is goed. Dus vraag aan je pappa of mamma hoe ze dat vroeger deden met STUIF ES In. Daar hing alle eigen gemaakte feestspullen aan een was lijn en die werden dan beloont als ze werden getrokken. Dat gaan wij ook doen. Dus als je dan wordt uitgekozen omdat jij de mooiste grootse en juist kleinste eigen werk had gemaakt mag je misschien wel naar voren komen en op schoot bij de Sint.
Je kan het van te voren inleveren bij : Ed H Minnewei 20, Carolien Minnewei 54 of Ed B de zuid 8 allen in Midwoud.
Indien je het op de dag zelf wilt inleveren neem het dan mee naar de zaal en geef het aan de organisatie die hangt het dan nog even voor je
op aan Piets waslijn.
Als je op het sinterklaasfeest iets leuks wilt doen: bijvoorbeeld een act met zingen, een instrument spelen,dansen, judo of ...allles is leuk, geef je dan op bij de organisatie, dan kijken wij of het gaat lukken om het voor de sint uit te voeren.

Ook willen wij gebruik maken van deze mededelingen om de ouders te vragen of zij nog behoefte hebben aan een bezoek aan huis. Of een leuk bezoek bij u op het bedrijf, des te meer kinderen des te meer pieten er mee komen want Sint en zijn knotsgekke pieten komen graag langs. Dit is mogelijk op de volgende dagen: (bedrijf bezoek ook op andere dagen mogelijk)
25 NOV-4-5-6 Dec tijden gaan in overleg omdat we het dan zo druk hebben moeten we kijken wat de mogelijkheden zijn. Bel met de Sinterklaas info lijn 0229248461 of 0641386563

PS Let op we hebben een nieuwe website: www.vijfdec.nl


Vriendelijke groet,

Praatjes Piet.





Ingezonden persbericht