Het serieuze boek-cadeau: 'Het Euro Dieet; financieel afvallen'


UTRECHT, 20091115 -- Uitgeverij Lipari heeft het boekje "Het Euro Dieet; financieel afvallen" uitgebracht. Met een dieet aanpak kan veel geld worden bespaard om voorbereid te zijn op mindere tijden. Een kruising tussen het Nibud en Sonja Bakker. Een nieuwe levensstijl. Schrijver Edward William werkt in een supermarkt en weet waar hij het over heeft.

Het boekje verschijnt in vijf leuke kleuren en ligt vanaf volgende week in de boekwinkels. Het is het ideale cadeau voor elk huishouden dat de jaren 70 en 80 niet heeft meegemaakt.

In het boekje staan hele eenvoudige aanwijzingen, aangevuld met een aanpak om ook moeilijke stappen te nemen. De beloning aan het eind en het voorkomen van een bezuinigingscrash zijn belangrijke pijlers onder het financiële dieet. Het verschil tussen lenen en sparen wordt met een paar getallen pijnlijk duidelijk gemaakt.

Nu de gevolgen van de kredietcrisis de huiskamers bereiken levert dit boekje in de eerste vijf maanden minimaal 500 euro op en op langere termijn gemiddeld minimaal 2000 euro per jaar.

Het boekje is rijk geïllustreerd door Ingrid Heijne uit Amsterdam. Zij is bekend van de 1001 ideeën stand van de woonbeurs 2009.

Edward William:
"Het Euro Dieet; financieel afvallen"
ISBN 978-90-8104-2635

Het Euro dieet
Het Euro dieet
Willam, Edward

Meer info op www.lipari.nl