Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Papiercontainers worden afgeleverd

Op 16 november start de gemeente met het aan huis bezorgen van de papiercontainers bij laagbouwwoningen binnen de bebouwde kom

Vanaf januari 2010 wordt het oud papier aan huis met papiercontainers ingezameld. In november en december moet het papier nog in dozen, of samengebonden, worden aangeboden met uitzondering van Maarn waar de papiercontainers al in gebruik zijn genomen. Op 16 november start de gemeente met het aan huis bezorgen van de papiercontainers bij laagbouwwoningen binnen de bebouwde kom.

Planning aflevering containers
De containers worden voorzien van een adressticker en bij uw woning geplaatst. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de volgende planning voor het afleveren van de containers gemaakt:

Amerongen en Overberg (tussen 16 en 20 november) Leersum (tussen 19 en 25 november)
Doorn (tussen 25 november en 2 december)
Driebergen-Rijsenburg (tussen 1 en 10 december)
Maarsbergen (tussen 8 en 11 december).

Uiteraard kan er iets misgaan met het afleveren van uw container. In dat geval kunt u bellen met het gratis nummer 0800 02 01 044.

Eerst proberen dan ruilen
In september heeft u met een antwoordkaart uit de afvalnieuwsbrief aan kunnen geven of u een kleiner model container of geen papiercontainer wenst. Als u de antwoordkaart niet heeft ingestuurd, en u woont in een laagbouwwoning binnen de bebouwde kom, dan ontvangt u het standaardmodel container met een inhoud van 240 liter. Deze inhoud is geschikt voor de meeste huishoudens. Als tijdens de eerste maanden van het gebruik blijkt dat u toch voor het kleiner model van 140 liter wilt kiezen, kunt u deze vanaf maart 2010 bij de gemeente aanvragen. te downloaden
afvalnieuwsbrief_2009.pdfLees voor
veelgestelde vragen inzameling oud papier 2010.pdfLees voor