Provincie Noord-Holland

Groot onderhoud aan N246 tussen Beverwijk en Zaanstad

11 november 2009

De provincie Noord-Holland werkt sinds 1 oktober aan de provinciale weg N246. Van 16 tot en met 28 november worden werkzaamheden uitgevoerd tussen de rotonde Beveland in Beverwijk en de brug Vrouwenverdriet in Zaandam.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van bermverhardingen, het onderhouden van het asfalt en het compleet vervangen van de rotonde bij pont Buitenhuizen.

Afsluitingen, omleidingen, pont Buitenhuizen
De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd waardoor steeds een ander deel van de provinciale weg N246 is afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid over de A9 en de N203. Bestemmingsverkeer wordt ter plaatse omgeleid en kan gedeeltelijk gebruik maken van de parallelweg. (Brom)fietsers zullen geen last ondervinden van de werkzaamheden. Op momenten dat de rotonde bij de pont van Buitenhuizen afgesloten is, is het niet mogelijk om met de auto van de pont gebruik te maken.

Rotonde Beveland Beverwijk â rotonde Buitenhuizen Van maandag 16 november tot en met woensdag 18 november is de provinciale weg N246 tussen deze rotondes van 20.00 uur âs avonds tot 06.00 uur âs ochtends afgesloten voor al het autoverkeer. Autoâs kunnen de pont bij Buitenhuizen gebruiken. Aan de noordzijde van het Noordzeekanaal is alleen verkeer van en naar Zaanstad mogelijk.

Rotonde Beveland Beverwijk â rotonde Zaandammerweg Van woensdag 18 november tot en met vrijdag 20 november is de provinciale weg N246 tussen deze rotondes van 20.00 uur âs avonds tot 06.00 uur âs ochtends afgesloten voor al het autoverkeer. Van vrijdag 20 november 20.00 uur tot en met maandag 23 november 06.00 uur is de weg doorlopend afgesloten. Tijdens de werkzaamheden vervoert de pont bij Buitenhuizen geen autoâs.

Rotonde Beveland in Beverwijk â brug Vrouwenverdriet Zaandam Van maandag 23 november tot en met woensdag 25 november is de provinciale weg N246 tussen de genoemde punten van 20.00 uur âs avonds tot 06.00 uur âs ochtends afgesloten voor al het autoverkeer. Tijdens de werkzaamheden vervoert de pont bij Buitenhuizen geen autoâs.

Rotonde Buitenhuizen â brug Vrouwenverdriet Zaandam Van woensdag 25 november tot en met zaterdag 28 november is de provinciale weg N246 van 20.00 uur âs avonds tot 06.00 uur âs ochtends afgesloten voor al het autoverkeer. Autoâs kunnen de pont bij Buitenhuizen gebruiken. Aan de noordzijde van het Noordzeekanaal is alleen verkeer van en naar Beverwijk mogelijk.

Zie ook:


* Groot onderhoud aan N246

---