RTL Group

Rosalinde, Denise en Maxime maken zich op voor finale Benelux Next Top Model

Maandag 16 november betreden Maxime, Denise en Rosalinde de catwalk van de Haarlemse Lichtfabriek voor de spectaculaire finaleshow van Benelux Next Top Model. Hier krijgen de drie beeldschone finalisten een laatste kans om zich live en ten overstaan van de kritische jury en de kijker te bewijzen als top model. Zoals gebruikelijk in de fashion industrie gebeurt dat op stijlvolle wijze. Tijdens een glamoureuze catwalkshow showen de modellen haute couture van de toonaangevende Nederlandse ontwerpers Bas Kosters en Addy van den Krommenacker.

Niet alleen de modellen schitteren op de bühne. De finalisten en het publiek worden in de live finale opgewarmd met X FACTOR winnares Lisa, de laatste strijdende dansers uit So You Think You Can Dance en het eerste officiële optreden van de nieuwe formatie van Di-rect met de kersverse leadzanger Marcel.

Aan de hand van opdrachten die plein publique moeten worden uitgevoerd, krijgen de meiden nog één kans om de jury te overtuigen van hun talent. Aan de hand van hun prestaties tijdens de live show velt de kritische en deskundige jury voor de laatste keer haar onverbiddelijke oordeel. Voormalig Belgisch topmodel en presentatrice Ghislaine Nuytten, überstylist Bastiaan van Schaik, catwalk-coach Mariana Verkerk en modefotograaf Geert de Wolf bepalen samen wie the next best thing zal zijn. De presentatie is in handen van Daphne Deckers.
De winnares wint een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters the Agency. Daarnaast krijgt zij een reportage in de Beau Monde en is zij te bewonderen in een printcampagne van Max Factor.

Uitzending: maandag 16 november, tussen 20.30 en 22.00 uur bij RTL 5. Herhaling: zaterdag 21 november, tussen 19.00 en 20.30 uur bij RTL 5 en zondag 22 november, tussen 22.00 en 23.30 uur bij RTL 8

Website:beneluxnexttopmodel.nl

---

Noot aan de redactie: Foto is opvraagbaar via fotoaanvraag@rtl.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roos Franssen, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718624 of via roos.franssen@rtl.nl